Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] nowy gracz

PrawilnaTibia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowym graczem ,wybocilem 50 lvl ,mam kilka aut i jescze 3.5mln IGC.

Mam wiec kilka pytan jak zdobywac ulepszenia tzn dwie,trzy,cztery gwiazdki . i co trzeba robic i gdzie by dropily.

oraz kolejne pytanie jak sie zbiera diamenty/ mzoe sie to wydawac idiotyczne ale np dzisiaj wjechalem w miejsce diamentu na mapie (taki parking) i nic tam nie bylo ,jak sie je zbiera.

Oraz pytanei z typu dupa jajka jaki jets maksymalny level oraz co daje nam zdobywana reputacja?

Z gory dzieki,.

Opublikowano

Mam wiec kilka pytan jak zdobywac ulepszenia tzn dwie,trzy,cztery gwiazdki . i co trzeba robic i gdzie by dropily.

http://www.mpcforum.pl/topic/810676-pytanie-czesci-3-i-4-gwiazdkowe/

oraz kolejne pytanie jak sie zbiera diamenty/ mzoe sie to wydawac idiotyczne ale np dzisiaj wjechalem w miejsce diamentu na mapie (taki parking) i nic tam nie bylo ,jak sie je zbiera.

Na mapie masz pokazany duży diament, który oznacza jedynie dzielnicę, w której znajduje się 15 klejnotów. Musisz się po niej kręcić, a z pewnością je znajdziesz. Na mini-mapie wyświetlają się promienie skierowane w stronę najbliższego diamentu, jeśli znajdujesz się na tyle blisko.

Oraz pytanei z typu dupa jajka jaki jets maksymalny level oraz co daje nam zdobywana reputacja?

Ostatnio zwiększyli do 60. Reputacja jest odpowiednikiem tradycyjnego exp'a, a im wyższy poziom tym większa szansa na lepsze nagrody z kart.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Powiem tak, jak nabociłeś 50 lvl nie wbijając samemu przynajmniej 30-35 lvla to nic Ci po grze w to, bo pograsz 2 tygodnie i ci się znudzi. A poza tym części dropią z kart za wyścigi, za zbieranie diamentów, no i oczywiście za Boost.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...