Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lagi podczas grą WG.

haxv16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio zacząłem grać w tryb WG w klubach (coś takiego) i nie wiem dlaczego co jakiś czas w grze mam ścinkę na chwilę(tak ok. 5razy na mecz ). Może wie ktoś dlaczego.Z góry dzieki.

Opublikowano

Podaj parametry komputera. Gdy włączasz grę, przed uruchomieniem włącza się okno. Zamiast wybrać "Graj" wybierz "Ustawienia gry" i odznacz opcję "Czekaj na synchronizację pionową" jeśli masz ją zaznaczoną.

Chyba, że grasz w wirtualnych klubach (ONLINE). Wtedy to może być wina słabego łącza internetowego (lub obciążonego).

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Właśnie chodzi mi o te wirtualne kluby bo na zwykłym trybie gwiazdy 0 lagów . A ogólnie mam neta 10 mb/s(jezeli dobrze pamietam).

Opublikowano

Właśnie chodzi mi o te wirtualne kluby bo na zwykłym trybie gwiazdy 0 lagów . A ogólnie mam neta 10 mb/s(jezeli dobrze pamietam).

Powyłączaj programy łączące się z internetem (BitComet, GG, Skype, Hamachi, TS3 itp.), zobacz, czy rodzeństwo (jeśli owe posiadasz) nie siedzi na drugim kompie. Może ten poradnik pomoże:

http://www.mpcforum.pl/topic/483326-tutorial-ping-i-lag-czyli-co-to-jest-i-jak-z-tym-walczyc/

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...