Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Darius - Nieprzestraszony Zabijacz

Andertaker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te skille to jakoś dziwnie rozłożone, chyba na każdym championie jak najszybciej maksujemy jeden skill, ale ok. W przypadku Dariuse pierwszym skillem jest Q, bo jeżeli ogarniemy odległośc by zadać dodatkowe 50% DMG to jest zajebisty harras. Hydra i Infinity Blade moim zdaniem zbędne, lepiej stackować Krwiopijce lub Tasaki zamiast tego.

@Up

Jak jest już tank w teamie, to najlepiej go robic pod Full AD, a jak nie no to jesteśmy skazani na Offtanka, który też dobrze kosi.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Zrob cos sam zamiast kopiowac poradnik, ktory jest do dupy kompletnie.

A, i naucz mnie dawac pol punktu w masterkach.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Zrob cos sam zamiast kopiowac poradnik, ktory jest do dupy kompletnie.

A, i naucz mnie dawac pol punktu w masterkach.

a ty się naucz ortografi...

od kiedy się pisze i po przecinku?

Opublikowano

najgorszy build na dariusa jaki widziałem, ani to nie jest tank ani dps.

berki na dariusie ? ftw

Opublikowano

nie opisane zbyt dużo, niema runek, faz gry, build beznadziejny według mnie, popraw ten tut.

Opublikowano

Poradnik do dupy, strasznie dużo błędów. Bez sensowne maxowanie skilli, 0 cc oprócz E? A slow na W to nie cc? ych .. Brak jakichkolwiek resów/armora, brak itemków sytuacyjnych, brak run, więc to nie jest poradnik, co najwyżej build na ~20 lvle.

Opublikowano

Kupujemy albo merkury albo te z armorem, a na koniec mają być na szybkość ataku ? Ogólnie wolę składac inny build, niż takie coś. Troche mało opisane.

2ufgk6u.png

Opublikowano
- 0 cc nie licząc przyciągania

Ma jeszcze slowa wiec taki ubogi w cc nie jest

Ogolem build slaby,to jest offtank a nie ad,mamy sciagac adc a nie adc nas,co byloby w takim przypadku gdybysmy ten build zlozyli ,malo powiedziane co tak naprawde trzeba robic darkiem choc kazdy powinien to wiedziec,maxowanie tez slabe,q/w/e inaczej jest gorzej.

sstwc.jpg

Opublikowano

a ty się naucz ortografi...

od kiedy się pisze i po przecinku?

Jak już coś to to jest interpunkcja, a i po przecinku piszemy gdy jedno i powtórzyło się w już zdaniu.

Nie wiem czego Cie uczą w tej gimbazie, ale nie poprawiaj nikogo jeśli nie masz o czymś pojęcia.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Przez takich ludzi forum schodzi na psy. Ludzie pograjcie troche rankedow, wbijcie 30lv wygrajcie ok.200 gier i dopiero robcie poradniki, a nie 15lv i PORADNIK DO DARIUSA BO MIALEM 5/2 NA BOTACH

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...