Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin 2 dropienie szkat blasku kim i gdzie?

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam kilka postaci i chcialbym dowiedziec sie ktora bd mi sie najlepiej dropic szkaty blasku.

- Mam 35 bodego ktory spokojnie ogarnia spot na bo. Tyle ze tam ludzie dosc czesto ksuja. I nie wiem jak dropia szkaty tam.

-54 body . 56 mental ktory ogarnia najlepszego spota w v1

-66 wp ktory radzi sobie na tym srodkowym spocie szponow w v2 i mam rekawiczke na 2h tyle ze musial bym kupic przepustke a i ze spotami tam troche ciezko

Ostatnio na evencie ze szkatami dropilem wlasnie wp i przez chyba 3 godziny droplem nie cale 100 szkat tyle

ze na spocie gdzie byly skorpiony i zawadiaki.

CO radzicie?

u1lc.png
Gość PoweRade™
Opublikowano

Ja bym jednak radził w v2. Z doświadczenia wiem, że tam najlepiej dropią.

Opublikowano

Szkaty blasQ na przedziale levelowym 50-70 tylko i wyłącznie dropić w światyni, ja kiedyś przez 6h bez 2x dropu wydropiłem coś ponad 400 szkat, a po evencie poczekałem 2 miechy i sellałem je za 20kk 1x. ^^ A wtedy kamol chodził 150kk ;)

@edit, a wszystkie szkaty opchnąłem w jakiś miesiąc.

Opublikowano

Jeżeli miałbym wybierać, to wybrałbym spot V2 jest tam bardo dużo mobów z których będą ci lecieć szkaty blasku...

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Spróboj z tym WP w v2 z rekawicą napewno dużo tych szkat dropniesz ;p . Ja na 50lv przed świątynia na ezotach i powiem Ci że też nieźle lecą . Ale potem przy 65lv szamanem w v2 szybciej leciały a przy tym exp :)

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

najlepiej dropic tam gdzie ludzi malo bedzie a drop przecież jest przypadkowy no oczywiscie czym wiecej mobow zabijesz tym lepiej ale musza byc w okolicy twojego lvl

Opublikowano

Idź do lochu małp najlepiej łatwego i do komnaty skalistej małpy i tam drop na spocie z rękawicą złodzieja. Nawet przy tym dropie szkat przy okazji wydropisz dużo medali.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Wiadomo,że lepiej zawsze dropi w v2 ,lecz Silvera sposób jest moim zdaniem bardzo dobry.

Nie dość,że wydropisz szkaty to dodatkowo medale a one również się przydadzą.

W M2 będziesz miał zbyt wielki tłok. Polecam mimo wszystko udać się na v2 i tam dropić tym WP'kiem.

Opublikowano

ja mam wp 53 lvl i bufa 37 lvl m2 m1 powiedzcie mi gdzie lepiej dropić : v1 przed wejściem do v2, loch małp na pustyni, świątynia hwang miejsce gdzie respi reinkar biore tam cały spot, DT czy może v2 ? w v2 biore max 3-4 grupki szponów więc nie wiem czy się opłaca.. i jeśli do v2 to jakie moby najlepiej bić ? PS. gram z waithackiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...