Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie konfy na kronosa?

anony321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aegis. 1 full lasery cma

2 full czolg i też full lasery.

Dasz radę.

Powodzenia :)

Opublikowano

Aegis. 1 full lasery cma

2 full czolg i też full lasery.

Dasz radę.

Powodzenia :)

Po co ćma na alieny? Bez osłony ma się bić?

Statek: Aegis

Formacja : Romb

Konfy:

1. 10 napędów, reszta osłonki na statku. W dronach 4 osłony reszta lasery.

2. czołg - full laserów, full osłon na statku.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Po co mu osłony do wrot -.-?

Yyy, żeby alieny nie zjadły mu całęgo hp? Chyba że ty robisz na auto locku i non stop kręcisz to może tobie nie sa potrzebne.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Ja każde wrota robię na cmie xD bo mam full lf4 kolega mowi prawdę po co osłny do wrót xD

Robię podobnie golcem. Też mam full ale i bez tego na pierwszej ćma+speed+full laser a na drugiej gdyby były "wielkie" lagi speed+parę osłonek. Jeśli robisz "ręcznie" konfy identyczne ale lepiej aegisem

Opublikowano

Sam również robię wrota na ćmie bo alieny padają wtedy jak muszki :P , a pod koniec wrót przy odbieraniu nagrody załączam barierę.

Chcesz przez to powiedzieć że bariera dodaje 5 % do końcowej nagrody za wrota ? Jeśli tak to ją kupię w innym przypadku bez sensu ( do bocenia nie nadaje się :) )

Opublikowano

Chcesz przez to powiedzieć że bariera dodaje 5 % do końcowej nagrody za wrota ? Jeśli tak to ją kupię w innym przypadku bez sensu ( do bocenia nie nadaje się :) )

To jak chcesz juz wiecej pd .. dla peta lub ciebie

To design na pd z 10 % bosterka na pd i bariere i masz ;)

to ja samios2 ;)

Opublikowano

Nie, nie dodaje ci 5% do nagrody. Bariera daje ci tylko 5% wiecęj PD za zestrzelonego aliena.

silvertcsax.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...