Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Strzelanie z m4super90

sosikos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ogólnie mówiąc z strzelaniem z tego nowego shotguna, nie ważne czy trzymam LPM, czy szybko klikam i tak strzelam powoli a inne osoby wystrzeliwują ammo bardzo szybko w czym problem + WR mi nie muli ogólnie ping po 20-100 (praktycznie 0 lagów) Prosze o pomoc

Opublikowano

Ta broń zawsze wolno strzelała. Ja ją też kupiłem teraz i też wolno strzela. Są inne shootguny, które szybko strzelają może je pomyliłeś z tą bronią.

Opublikowano

ona szybko strzela jak patrzysz na kogoś. Ale to tylko przewidzenia bo ona jest wolno strzelna. bardziej bym ci polecił winchestera albo szybko strzelny SPAS

Opublikowano

Mam problem ogólnie mówiąc z strzelaniem z tego nowego shotguna, nie ważne czy trzymam LPM, czy szybko klikam i tak strzelam powoli a inne osoby wystrzeliwują ammo bardzo szybko w czym problem + WR mi nie muli ogólnie ping po 20-100 (praktycznie 0 lagów) Prosze o pomoc

Dodam to, że szybko strzela ktoś to jest lag.

Bo jak jesteś na czyjejś kamerce to zawsze 1 strzał wystrzela jako 2.

Tak samo na sniperce. Jak jesteś na czyjejś kamerce zauważ, jak strzela PSG :)

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...