Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Uwaga na serwer 4FunMt2 oszustwo

weider91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie wysyłajcie smsów ponieważ administracja jaja sobie robi... wysłałem sms-a kod był wpisałem dane , raz mi wyskoczyło ze nick zajęty choć jestem pewien że nie był zajęty na pewno , dobra dalej mi wyskoczyło ze za krótkie lub za długie hasło , później że email zajęty i na końcu że kod został wykorzystany JEDNA WIELKA BEZNADZIEJA I WAŁEK .

Opublikowano

Uznam to jako spam ;]

Jak ktos jest na tyle glupi ze nie potrafi wypelnic rejestracje to potem ludzie pieprza takie glupoty jak ty

Wez walnij barana w sciane moze Ci to pomoze

Ja juz nie raz tak mialem ze login juz jest zajety

Opublikowano

Odezwali się , uczeni w Uniwerystetach taka jest prawda z tym serwerem ... najlepsze jest z tym hasłem "hasło zbyt krótki lub zbyt długie" haha nawet nie jest podane ile może być max i minimum znaków... i odrazu "kod użyty" , albo napisane jest " email już jest zajęty , a to był prawidłowo wpisany mój email , żadnej wiadomości nie dostałem jakos... ZWYKLY WAŁEK

Opublikowano

nie no żal mi i tyle... zrobiłeś już raz konto i myślisz że kod jest wielokrotnego użytku :D ? sam tam zrobiłem konto bez problemu.:)

Już Niedługo...

Opublikowano

nie wierze, jacy idioci tu się wypowiadaja ludzie macie coś w tych głowach? debilem nie jestem zebym bezsensu wystawiał temat ... mowie ze kod uzyty jest napisane to kod użyty wbijcie to sobie do tego zakutych łbów. ps widać ze tu czasem tylko normalni ludzie wypowiadają się .. w sumie mogłem się spodziewać dzieci ponizej 15 roku życia

Opublikowano

Jebniety typek...

Napisalem mu pw zeby dal kod to mu zrobie konto a jak on nie chce to nie

po pierwsze nie działa kod, gdyz jest juz uzyty pisze, a poza tym wiadomo że bym Ci nie podał bo byś sobie zrobił konto , ależ świecisz inteligencją..

no to im to powiedz a nie obrażasz też innych...

Dziecko zrobiło specjalnie konto na MPC żeby se pospamić.

Pozdro...

Ps. To na Ch*j się rejestrowałeś ? Jak teraz masz tak narzekać na wszystko...

bo wy nie rozumiecie co się do was pisze, nie wiem macie iloraz inteligencji na minusie? jak napisalem że wszystko prawidłowo wypełniłem to wszytko prawidłowo wypełniłem to takie trudne do zrozumienia?

Opublikowano

Wgl zeby sie pobawic tracicie 3.69, moze dla Was to malo ale dla nich to duzo.

Dajmy ze teraz jest 285 gracze online czyli 285 * 3.69 = 1051 zl .

Dziekuje. Bedzie wiecej takich, a oni zarabiaja na tym, tak jak Deco na promt2 .

Opublikowano

po pierwsze nie działa kod, gdyz jest juz uzyty pisze, a poza tym wiadomo że bym Ci nie podał bo byś sobie zrobił konto , ależ świecisz inteligencją..

Jesli myslisz ze rzuce sie na 3.66 sms to jestes glupki i sie mylisz... Takich sms mam na peczki, a ty placzesz o pare groszy

Mam juz konto wiec po co mi 2 ? <facepalm>

Po 2 juz nie jednej osobie robilem konto na tym servie ...

Wgl zeby sie pobawic tracicie 3.69, moze dla Was to malo ale dla nich to duzo.

Dajmy ze teraz jest 285 gracze online czyli 285 * 3.69 = 1051 zl .

Dziekuje. Bedzie wiecej takich, a oni zarabiaja na tym, tak jak Deco na promt2 .

Wez sie nie wypowiadaj ... Z sms 3.66 oni dostaja okolo 70 groszy i to zalerzy gdzie maja hosting z sms

Wiec 200 x 0.70 masz 140 zl

Tak duzo za przyjemna gre?? ...

Na dodatek bez is'a

Ta.. ale oni tego nie rozumieją, bo im mama i tata ładują konto .

To jesli Ci sciska zal dupe za 3.66 to trzba bylo sie uczyc i isc do dobrej pracy ...

Opublikowano

Jesli myslisz ze rzuce sie na 3.66 sms to jestes glupki i sie mylisz... Takich sms mam na peczki, a ty placzesz o pare groszy

Mam juz konto wiec po co mi 2 ? <facepalm>

Po 2 juz nie jednej osobie robilem konto na tym servie ...

Wez sie nie wypowiadaj ... Z sms 3.66 oni dostaja okolo 70 groszy i to zalerzy gdzie maja hosting z sms

Wiec 200 x 0.70 masz 140 zl

Tak duzo za przyjemna gre?? ...

Na dodatek bez is'a

To jesli Ci sciska zal dupe za 3.66 to trzba bylo sie uczyc i isc do dobrej pracy ...

na pewno za biurkiem nie siedzisz za samo to "zalerzy" inteligencie , a kasy ja mam zapewnie więcej niż Ty mogę się założyc ;) a wiesz czemu mam więcej i wgl mam? bo właśnie szanuje każdy grosz ... i dla mnie 3.66 w błoto to 3.66 w błoto rozumiesz bogaczu , prezesie . ps tak na marginesie ja siedząc w domu zarabiam ;)) także nie muszę się męczyć nie mart się o mnie

Opublikowano

na pewno za biurkiem nie siedzisz za samo to "zalerzy" inteligencie , a kasy ja mam zapewnie więcej niż Ty mogę się założyc ;) a wiesz czemu mam więcej i wgl mam? bo właśnie szanuje każdy grosz ... i dla mnie 3.66 w błoto to 3.66 w błoto rozumiesz bogaczu , prezesie . ps tak na marginesie ja siedząc w domu zarabiam ;)) także nie muszę się męczyć nie mart się o mnie

Nie chce mi sie juz z Toba gadac. Polonista sie znalazl, ktory nie robi bledow ;].

Wypomniales mi 1 slowo ktore zle napisalem a Tobie przypomne, ze po ktropce sie pisze z wielkiej litery ;] Zdanie tez sie zazyna z wilekiej litery ;]

Smieszny jestes czlowieku. Pa :* haha

@EDIT Dla Twojej wiadomosci pracuje ;]

Opublikowano

Nie chce mi sie juz z Toba gadac. Polonista sie znalazl, ktory nie robi bledow ;].

Wypomniales mi 1 slowo ktore zle napisalem a Tobie przypomne, ze po ktropce sie pisze z wielkiej litery ;] Zdanie tez sie zazyna z wilekiej litery ;]

Smieszny jestes czlowieku. Pa :* haha

można było się spodziewać tego że wymiękniesz i zaczniesz pajacować, bo nie wiesz co napisac . Powiedz rodzicom żeby doładowali Ci konto , może jeszcze jakiegoś bufa sobie zrobisz . piona ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...