Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

grota mental

avek224

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam takie pytanie czy mentalem w grocie na setau powinienem bić żalem czy truta? Bo jutro mam zamiar wbić 75 i potem chce do groty, moje bronię do wyboru

żal +9 śr 44 kd 3x +4

truta +9 śr 46 kd 3x +4

jak myślicie?

Opublikowano

Moim zdaniem truta lepsza na grote :)

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Zależy czy będziesz expić na poli czy nie, czy na koniu czy nie? Jeśli masz silne na P expi na poli, jak na G expi trutą chyba że masz wyrepiste eq!

1377774857-U369478.pngeJyzMNIzNtEzMjbTszDisjC0MOQKTUotci5KTCvhcs9PUfBPUwhPLOIydlFwL0osLuYyMjWFYwDCgA6l.png

Opublikowano

Eq mam profesjonalne na grote, także nie boję sie że padne :) tylko właśnie nie wiem jak expic, silne G5 ( wiem fail ) pomylilem sie jak czytałem duchowe haha ;D w eq mam 65% strzały, 20% unik, 15 do pz, 75 % diabły także lajtowo dam radę, tylko właśnie ta bron, nie wiem jeszcze jak expic czy z buta czy z konia? Czy pierw środek z konia i potem z buta luki?

Opublikowano

Oczywiście, że truta chyba że masz Poli na P to polecam żala i z marmurka expić, bardzo ładny exp.

2nsj.jpg

Opublikowano

hahaha jestescie smieszni znawcy od siedmiu bolesc mentalem na poli ciekawe po co z takim eq? bierz trute bd lepsza ma wieksze dmg i jest szybsza silne polecam do P sam mam mentala 83 3xP w tym silne i expi sie dobrze albo i jeszcze lepiej i biore na klate wiecej niz body red senatu podobne eq do twojego i po co sie menczyc na poli jak bez bd lepiej tylko do groty buff musi byc

Opublikowano

Ja tekże, uważam że truta będzie lepsza... Zadawany DMG trutą a żalem jest pratycznie taki sam, ale trutra jest szybsza

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

UP niby poco mu silne na P jak wtedy moby beda mialy hity lepsze

wiesz co po co ci aura na P? miales mentala byles w grocie na zinach mentalem 80+ na Pl? senatu tez wali zwykle hity czyli przy 950 defa to jest 200 z buffem a szycie niewchodzi caly czas

powiec mi czemu body robi roski do defa jak takie szycie idzie?

Opublikowano

Zostaw silne na G10, nie bijaj P.

Bierz trute, wbijaj poli, rób buffa, bądz znajdz kogoś, kto ci pobuffuje i jazda : D

Po co ma wbijać silne skoro każesz mu bić na poli? o.O Jedną propozycją wykluczasz drugą... <3

@Top

Oczywiście, że trutka lepsza, czysta ma lesze dmg + większe sr... Poza tym w atla najlepiej się expi z broniami jednoręcznymi...

Opublikowano

Truta będzie lepsza przy tym eq co masz to ogarniesz dobrze

Opublikowano

Po co ma wbijać silne skoro każesz mu bić na poli? o.O Jedną propozycją wykluczasz drugą... <3

@Top

Oczywiście, że trutka lepsza, czysta ma lesze dmg + większe sr... Poza tym w atla najlepiej się expi z broniami jednoręcznymi...

Bo może expić z buta albo na poli. Ale oczywiście nie włączy silnego do poli, bo jak zgaśnie to lipa, ujemny def xD

Opublikowano

Na grotę tylko truta bo expienie z bojowca/militara nie ma sensu (deff)

Nie dość ,że masz więcej ataku oraz większą jego szybkość to jeszcze ma większe sr.

Truta bez dwóch zdań.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...