Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co wybrać ; )

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie ; )

O tuż aktualnie idę w czołgi Brytyjskie ciężkie Już nie wiele brakuje mi do "X" T. No i Moje pytanie jaką mam wybrać nową linie Tym razem amerykańców . Na pewno pójdę w tą nową linie amerykańców .

No i tu mam teraz problem co wybrać do tego ? Iśc w Niszczyciele czołgów mam na mysli prota i dalej . Czy zagrać czołgami średnimi pershing i dalej ? Jak myslicie ?

Dodam że lubię grac tankami które mają celne działa , nie są za wolne , co do pancerza to wisi mi to bo gram Anglikami a tam pancerz jest jak papier wiec ... No ; ) . Chociaż od czasu do czasu mogło by cos porykoszetować : )

Opublikowano

Witam Serdecznie ; )

O tuż aktualnie idę w czołgi Brytyjskie ciężkie Już nie wiele brakuje mi do "X" T. No i Moje pytanie jaką mam wybrać nową linie Tym razem amerykańców . Na pewno pójdę w tą nową linie amerykańców .

No i tu mam teraz problem co wybrać do tego ? Iśc w Niszczyciele czołgów mam na mysli prota i dalej . Czy zagrać czołgami średnimi pershing i dalej ? Jak myslicie ?

Dodam że lubię grac tankami które mają celne działa , nie są za wolne , co do pancerza to wisi mi to bo gram Anglikami a tam pancerz jest jak papier wiec ... No ; ) . Chociaż od czasu do czasu mogło by cos porykoszetować : )

Nowa linia HT USA jest jak MT więc wystarczy, że pójdziesz w tą linie. Co do TD z wieżami, to nie są one szybkie wręcz wloką się jak w smole więc tobie nie podejdą.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ja jednak mimo tego polecił bym odnogę idącą do T110E4.Na testowym dużo nim gram, no i idzie mi bardzo dobrze.Pancerz co nieco odbić potrafi,obrażenia jak i penetracja też bardzo dobre.

Opublikowano

Idź do T28 Prot. a potem zrób z niego przejście na T28. Tym sposobem zaliczysz obie linie naraz. Co do prędkości to są wolne, ale T110E4 ma największe przyśpieszenie ze wszystkich TD 10 tieru.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jednak wybiorę drogę średnich tanków ; ) Są dla dlamnie lepsze . Tylko powiecie mi jedno jak mam przejść te M3 Lee ... tym nie da sie grac to koszmar gorsze od KW-1 !!! Macie jakąms strategie na ten czołg ?

Opublikowano

Jednak wybiorę drogę średnich tanków ; ) Są dla dlamnie lepsze . Tylko powiecie mi jedno jak mam przejść te M3 Lee ... tym nie da sie grac to koszmar gorsze od KW-1 !!! Macie jakąms strategie na ten czołg ?

Jak już Ci raz pisałem M3LEE to według mnie najgorszy 4 tier.

Jak go wymaksujesz będzie trochę lepiej,ale warto się pomęczyć.

Opublikowano

Jak już Ci raz pisałem M3LEE to według mnie najgorszy 4 tier.

Jak go wymaksujesz będzie trochę lepiej,ale warto się pomęczyć.

Nie jest najgorszy tylko jest bardzo specyficzny z resztą podobnie się nim gra jak TD'kami. Chyba gorszy od niego jest B1.

Sig.png

Opublikowano

Nie jest najgorszy tylko jest bardzo specyficzny z resztą podobnie się nim gra jak TD'kami. Chyba gorszy od niego jest B1.

Czytasz co pisze?

Napisałem ,że jest według mnie najgorszy..

B1 już mi się lepiej grało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...