Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobki w YouTube (dla ogarniętych w temacie)

FloydGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż po wejściu w Panel, następnie w skuteczność reklamy na wykresie (czy cokolwiek to jest ;o) pokazuje mi kwoty z danego dnia (np $10). Co one oznaczają? nie chce mi się wierzyć, że aż tyle mógłbym zarobić w jeden dzień... Proszę o odpowiedź i pozdrawiam :)

Opublikowano

Jeśli masz dużo wyświetleń na filmach to całkiem możliwe to 10$ dziennie.

Ogólnie zarobki na youtube zależą od wyświetleń i kliknięć w reklamy przez oglądających.

Opublikowano

Jeżeli wyświetla Ci tyle szacowanych zarobków to Twoje filmy muszą zarabiać i musisz mieć podłączone konto pod adsense. Jeżeli zarabiasz a nie podłączysz konta to pokazało by Ci 0$.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Może pokaże to w taki sposób: 2rmv69z.png

które mówi mi o tym, ile zarobiłem? ;_;

CPM to jest twój zarobek. Przy posiadaniu partnerstwa stawka CPM jest dzielona. Przykładowo ja posiadam 60/40 czyli 60 dla mnie i 40 dla networku. U Cb Twoim zarobkiem jest kwota po prawej stronie.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

ja duzo na skutecznosci reklam zarobilem prawie 4$ to sa klikniecia w reklamy wiec sie opyla ;d mów kolegom żeby klikali w reklamy to troche zarobisz ... ;d

Kyauk.png

baj Cristiano.

Opublikowano

Jeżeli wyświetla Ci tyle szacowanych zarobków to Twoje filmy muszą zarabiać i musisz mieć podłączone konto pod adsense. Jeżeli zarabiasz a nie podłączysz konta to pokazało by Ci 0$.

Sory... partnerstwo na yt, a adsense to są dwie różne rzeczy i partnerstwo możesz mieć oddzielnie, a adsense możesz mieć nawet bez konta yt! Partnerstwo to minimum 1 filmik tygodniowo i ileś tam widzów i wyświetleń i podczas twoich filmów są wyświetlane reklamy, a adsense to są reklamy na twoją domene[stronę internetową] (reklamy google) i możesz z nimi współpracować bez konta yt bo adsense nic do yt nie ma....

Może adsense trochę ma z yt bo adsense to ogólnie reklamy google, ale główne pojęcie adsense to reklamy na twoją stronę internetową, a jak chce się mieć partnera to tylko podanie składasz nie musisz nic więcej robić, ani niczego nie musisz powiązywać z adsense

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...