Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Odpale na tym lol'a?

Lout

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie. Czy odpale na tym grę.

Procesor AMD? C Series C-60 1,33 GHz

Pamięć ram 4 GB

Grafika: AMD? Radeon HD 6290

Gość Menesterowy
Opublikowano

Tak, będzie chodził dość płynnie na niższej optymalizacji :>

Nie wiem tylko jak z procesorem, on może być problemem.

Opublikowano

Włączyć może się włączy ale ciężko grać..

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

Procesor slabiutki,radze nie wlaczac przy grze niczego innego niz lol.niska grafa dadza Ci z 50-60fps ciesz sie ze masz 4gb ramu

sstwc.jpg

Opublikowano

Pewnie wy wszyscy nawet nie wpisaliście w google nazwy tej procka. To jest 2x1.00 z "dopalaczem" do 1.33. Czyli masz te 2.66GHz procek(dokładniej APU) Powinnien lol pójść. Ale nie wiem jak z grafą.

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

Zawsze możesz próbować jak ja :D

Rozdzielczość 640x480, wszystko off a w tf do 30 fps ;d

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Zawsze możesz próbować jak ja :D

Rozdzielczość 640x480, wszystko off a w tf do 30 fps ;d

Bez przesady sam mam podobny sprzet ale 2gb ramu i jade na prawie najwyzszej rozdzielczosci,przy niskich 30fps,wiec da rade

sstwc.jpg

Opublikowano

2,6ghz za mało na lola. A ja mam 1,5ghz i żyję, więc przestańcie głupoty gadać.

Tak, pójdzie bez problemów.

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

Wait , what? 2,66GHz za mało na lola? Pogratulować xD

Sam mam procka AMD 2,6Ghz , karta ostatnio zmieniona (nVidia GeForce 210 ;x , słaba na lola) bo poprzednia się spaliła 2Gb ramu . I lol chodzi aż miło , 30fps w tf i normalnie ;)

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Chłopie... Ja mam procek Pentium 4 2.4Ghz... Karta graf. Gigabyte GF 6800GT.... Ram 1.5Gb.... W tf może i mam po 15fps ale da się grać... Więc nie trujcie że to za mało skoro na moim szrocie chodzi...

// Tak pójdzie...

Take it easy my friend

Opublikowano

Ja mam procek 2x 1.8, karta 512, lol na najmniejszych 90FPS. Co do lola, mój brat ma 256 karta grafiki, procek 2x 2.10 Laptop Toshiba a300d(stara generacja) i laptop ciągnie 100FPS, i działa lepiej ode mnie, więc moim zdaniem, do lola nie ważna jest karta grafiki tylko procek, co do tego procka jak w pierwszym poście, możesz się trochę długo ładować, jasne, karta tez wchodzi w grę. Moim zdaniem, po co się pytać, jak można sobie łatwo spróbować, chyba, że z innych powód nie możesz.

Opublikowano

Jedynym problemem będzie procesor, bo AMD ;x Zagrasz sobie, lecz nie licz na wysokie efekty. Wszystko daj na low i graj :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To ze ma 2x1.00 czy tam 1.33ghz nie znaczy ze ma 2,66ghz to znaczy po prostu ilosc rdzeni procka, tego sie nie mnozy. Powinno pojsc jak bedziesz mial wlaczonego tylko lola, przelecisz kompa ccleanerem, wlaczysz gamebooster to moze pojsc na 30-40 fps

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Witam mam pytanie. Czy odpale na tym grę.

Procesor AMD? C Series C-60 1,33 GHz

Pamięć ram 4 GB

Grafika: AMD? Radeon HD 6290

Nie róbcie sobie z niego jaj spokojnie mu pójdzie na low-mid Liczyłbym się od 50 do 30 Fpsów na średnich ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...