Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

minecraft intro pomocy

Detero24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie zrobił by ktoś mi intro będę zaczynał robić filmiki na YT i bardzo chciał bym intro tylko nie umiem go zrobić ;( Dobra to może napisze co chciał bym mieć w tym intro.

skin: http://www.minecraft...n-jack-sparrow/

Ma to trwać 10 sec max.

wyglądało by to tak że ja (czyli ten skin) jest na plaży za nim morze ( mile widziany byłby statek na tym morzu) stoję z mieczem i nagle atakuje mnie np zombie z mieczem i się z nim bije tam nie wiem z 3-4 uderzenia (Tylko takie efektowne uderzenia) pokonuje go, uśmiecham się lub macham i spada na mnie napis "Detero" który mnie przygniata i leże na plaży lub z nieba spada napis "Detero" za moją postacią, moja postać nie może utrzymać równowagi i ziemia lekko podskakuję czy coś takiego.

Co do kolorów i muzyki zostawiam to twórcy żeby dopasował kolor napisu i muzykę itp. Nigdzie mi się nie śpieszy mogę poczekać. Nie wiem czy to dużo roboty bo się nie znam ale na moje oko, jest to trochę. Dlatego będę bardzo wdzięczny że ktoś to zrobi ;) też możemy pogadać o jakimś wynagrodzeniu czy coś

Opublikowano

Jeszcze nigdy nie słyszałem o tak zajebistym intrze ... Hahhahaha b3ka. Do tego gówna, jakim jest Minecraft, nie potrzeba intra. Pewnie masz 10 lat i głos dziecinny, a nagrywasz MC bo najarałeś się tak jak CTSG czy JJay.

A tak poza tym, to zapraszam do subforum 'Zlecenia' od 50 postów. Dziękuję.

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...