Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Moda Dragon.

rudyrower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje Moda czy exp bota na Dragona, wiem ze sa rózne tematy ale szukałem i nic nie znalazlem a czasami jak próbowałem cos sciagnac to mi sie komputer wyłanczał ;/ a czasami sicaganc nie mogłem bo stronki płatne czy cso;/

i jesli ktos by mi mógł podac linczek do najprostrzego moda, exp bota ktory sciagne wklepje do folderu dragona i ma działac, poniewarz nie znam sie na zadnych obejsciach itp;/ i prosze o sponsorowane linki za ktore nie bede musiał płacic przy sciagnieciu pliku:)

PS; Mam nadzieję ze w dobrym temacie napisałem. Z gory dziekuję:)

Opublikowano

http://metin2mod.tk/ml2010sf.html

Wchodził;em na tego linka komputer juz mi sie wyłonczył tylko kiedy wszedłem na strone;/ moze macie to z jakies inne stronki?? albo ktos mogł by mi wysłąc go na poczte?? ( nie wiem ile zajmuje)

Opublikowano

Strona, ktora podal/a Glinka333 jest w 100% czysty i jest jednym z najbardziej znanych botow w polsce do Metin'a. Jesli nie wylacza Ci komputer to znaczy, ze masz uszkodzone cos w maszynie i nikt nic na to nie poradzi w tej kategorii. Nikt raczej Ci nie wrzuci tego na osobny hosting poniewaz Kamer zastrzegl Sobie prawo do wrzucania na inne hostingi poniewaz teraz on ma z tego zysk za to, ze Ty sciagniesz to z jego strony, a gdyby ktos to wrzucil osobno to by tracil zysk za to co zrobil.

Opublikowano

mozliwe ze mam cos uszkodozne no ale pierwszy raz sie spotykam z tkakim cvzyms zebym wchodziłem na 100% ( czysta strone jak wy to mowiecie) i mi sie komp wyłanczał. robiłem ostatnio formata i paste w procku wymnieniałem:P i teraz tez mam taki problem ze nie mam dzwieku, po wielu próbach wgrywania sterownikow i roznych programów.

a ile ten Mod zajmuje?? moze ktos był by w stanie wysłac mi poczta??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...