Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Craftserve, spadek jakości usług

Saper82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym chciał przestrzec przed craftserve.pl

we wrześniu było ok, ale teraz jest porażka

- nie odpisują na maile, na niektóre ponad 2tyg już

- otwarcie na fejsie napisali przed świętami że po nowym roku naprawią mój serwer, czyli tydzień czekania, brak zarobku z VIP.

- teraz osunęli możliwość pisania postów na ich fejsie, były negatywne opinie, stare posty użytkowników skasowali. Może coś zmieniają, nie ważne.

- źle naliczane zużycie dysku, mam 2tys plików, piszą że jest 4tys, podobnie z MB, co może doprowadzić do blokady serwera, nie z mojej winy

- wczoraj ok 14 napisałem o rezygnacji z ich usług, żeby kasę oddali. To skasowali mi mape, ale nie zablokowali serwera. Nie odpisali na maila

Czy tak postępuje porządna firma?

Mogą mieć problemy, może ich informatyk miał wolne na święta, ale na maila zawsze się odpisuje, a nie olewa go.

400x49.jpg

Opublikowano

Hmm, Może to jakieś teraz chwilowe problemy.

Z tego co widzę to dużo teraz serwerów przeszło na ich hosting..

Miejmy nadzieję, że wróci wszystko do normy..

Cześć.

Opublikowano

Najczęściej właśnie craftserve polecacie na tym forum, nie bez przyczyny na pewno.

Poczekam, niech dobiegnie końca dzierżawa serwera i zmienię hosting

Myślę żeby na spółkę wykupić z kimś dedyka, jakiegoś 200-300zl, postawić na im kilka serwerów i heja :D

Ja bym poczekał na waszym miejscu kilka dni z wyborem craftserve, może sytuacja się unormuje.

400x49.jpg

Gość piotrex43
Opublikowano

Wiem że cubix - admin craftserve jest zajerestrowany na tym forum pod nickiem craftserve .JA trochę nie mogę uwierzyć w takie postępowanie dobrego hosta ...

Opublikowano

Nie wątpię by cubix źle postępował. Na craftserve jest zapewne więcej administracji, która może olewać klientów.

Dzięki za informacje, napisze do cubix jak będzie trzeba, rozumiem że on jest całym właścicielem.

edit

Rozmawiałem z szefem. Jak napisał Pinecha08 przybyło im klientów i się nie wyrabiali, ale mają już więcej administratorów i powinno być dobrze.

400x49.jpg

Opublikowano

Witajcie,

Rozwiązaliśmy problem użytkownika Saper82.

Jeżeli chodzi o czas odpisywania na mejle - mamy nową osobę w supporcie i odkopujemy się właśnie z góry mejli, niedługo wszystko wróci do normy.

Technicznie wszystko działa, nie licząc tego drobnego problemu z limitem dysku, ale jego planujemy naprawić dzisiaj w nocy.

Proszę o nie sianie jakichś plotek jakoby coś złego działo się w firmie - wszystko jest jak najbardziej pod kontrolą, wszystkie maszyny działają poprawnie :)

Pozdrawiam,

Karol Piłat / Cubix

Oficjalny profil Craftserve.pl

Nie załatwiamy spraw na PW - piszcie do supportu za pomocą formularza na naszej stronie.

Wszystkie nasze serwery można testować przez 24h za darmo, bez żadnych zobowiązań i kombinacji - wystarczy utworzyć serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...