Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]4800PZ

wojtek19992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Posiadam 4800 IP

Szukam dobrego junglera, moje propozycje to Skarner, Trundle

Zależy mi na dobrym Late Game i dobrych TF'ach

Prosze o doradzenie, który według was byłby lepszy dla mnie

Posiadam na jungle postacie:

-Hecarim (słaby w mid game)

-Olaf

-Nocturne

-Warwick(Tylko ulti...)

doradzcie mi, czy kupić sobie jakąś z tych 2 postaci, czy też uzbierać sobie na jakąś lepszą ( napiszcie jaką

Opublikowano

Skarner to jeden z najlepszych junglerow w late i tf'ach.

+Ulti ktore moze zadecydowac o calej grze

+Passywka

+ochronka + predkosc biegu w w

+heal ze skie

+dmg nawet bez itemow

-manozerny

sstwc.jpg

Opublikowano

tak jak góra, gdyby nie mana to Skarner był by bóstwem.

ultem wciagasz pod wierze, w razie czego odpalasz tarcze i twardy jak skała ;d

Kupuj skarnera, tutaj nie ma co się zastanawiać :)

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Według mnie Lee Sin.

Dobry jungler jak i solo toper.

Niezły system escape, dobry harras z q, sustain w porządku.

Slow + op dmg z ulti. W jungli radzi sobie świetnie.

Opublikowano

Aha i jeszcze jedno pytanie - czy skarner wg ma DMG? bo ostatnio grałem z takim 1, co nic prawie nie zadawał żadnych obrażeń, ale był bardzo tankowaty - czy go można budować na offtanka, czy trzeba full tanka albo full AD/AP ( nie wiem na co jest ;P )

Opublikowano

Na jungle za 4800 ? OFF TANK ? Pewnie ,że Jarvan ;)

Ulti + przy TF

Polecam ... ;)

+Szybkie gang'i trudno uciec , rzucasz E potem Q przyciągasz podrzucasz jak jeszcze chce uciec to W to ona ma już Slow'a ulti i GITarka ;)

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Popieram upa co do jarvana

Mocne ganki jak przeciwnik zuzyl flash

Slow

Tarcza do jungle

Arm i as z e

Escape

Co do skarnera, trinity hextech mom ale wiecej pod dmg nie rob jak twoj team nie jest tankowaty

Opublikowano

Shaco

Podstęp - Shaco staje się niewidzialny i teleportuje się do wskazanej lokacji. Następny atak będzie trafieniem krytycznym.

Zabawka Niespodzianka - Shaco tworzy w wybranym miejscu pajaca na sprężynie, który oczekuje, niewidzialny, by przestraszyć oraz zaatakować jednostki, które się zbliżą.

Zatrute Kosy - Kosy Shaco biernie zatruwają cel przy trafieniu, spowalniając go i sprawiając, że ataki stworów nie zawsze są celne. Może też rzucać kosami, które zadają obrażenia i zatruwają cel

Halucynacje - Shaco tworzy swoją iluzoryczną kopię, która może atakować przeciwników. (Zadaje ona połowę obrażeń wieżom). W momencie śmierci kopia wybucha, zadając obrażenia pobliskim wrogom.

Cios w Plecy - Shaco zadaje 20% więcej obrażeń, uderzając od tyłu.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Jarvan ;) . Polecam oglądnij filmiki . Skaner nie za bardzo tylko ulti ma dobre do fragów przyciąga po wieże ;) no ale takiemu tankowi gówno zrobi jak pod wieże przyciągnie ;)

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

No niby Jarvan jest dobry, ale według mnie nie robi dmg, a jak go budujesz pod prawie full AD to strasznym papierem jest i trzeba wybierać między robieniem DMG'a czy też być tankiem... chyba, że robiłem coś nie tak, bo ja zawsze tak miałem, że jak stosowałem build pod tanka i troche AD to nikogo zabić nie mogłem, a jak pod prawie full AD to wbijałem się w TF i mnie nie było...

Dodatkowa wada to taka, że jeżeli ktoś ma coś dzieki czemu wyjdzie z twojego ulta to tylko się spowolnisz użyciem jego... ( Akali(Gdy w poblizu sa miniony), Graves i kilka innych...)

Ja bym wolał kogoś takiego co będzie miał DMG oraz byłby troche tankowaty, Skarnera nie znam, a więc się pytam, czy robiąc go pod tanka/offtanka dalej będzie miał swój DMG aby kogoś rozwalić i aby nie dedał pierwszy w TF

może po prostu coś źle robiłem z Jarvanem...

Trundle wydaje mi się dobry, spowolnienie, tankowaty, przyspieszenie, może kraść komuś różne rzeczy (AD z Q i obrone z ulta) i ostatnio widziałem, że lekko się nafeedował, a już nikt go nie mógł rozwalić a on nie miał takiego złego DMG'a.

Lubie postacie którymi mało osób gra... nie wiem czemu :P na przykład postacie które mam i mi się podobają to hecarim, rumble, nasus, singed. Są to naprawde mocne postacie, nie wiem czemu tyle osób ich nie docenia, w dodatku, że np. singed i nasus kosztuja 1350, a wszyscy i tak... w co 2 meczu są postacie takie jak Xin, Katarina, Jax, Ezreal...

Postać może byc do 6300IP, bo już uzbierałem :D

Opublikowano

Kupuj Skarnera, bardzo szybko czyści jungle, ganki ma w miarę ok, w late wcale nie traci, jego ulti jest gamebreaking shitem, wystarczy ze złapiesz ad carry i na 90% wygrałeś team fight.

652601399840421198520.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...