Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy internet mobilny wystarczy do grania ?

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamierzam wziąć z plusa 16 gb lte.

Właśnie wziąłem od taty zwykły i po godzinie grania w bf3 zużyłem 50mb to zajebiście mało,od 19:50 zużyłem 135mb,a siedzę cały czas na youtube i fejsie.Myślicie że to wystarczy co miesiąc,16 gb ?

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Nie jeszcze nie daj panie jak pobierasz/oglądasz film :D to wyciągnie ci 10gb w dzień

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Nie jeszcze nie daj panie jak pobierasz/oglądasz film :D to wyciągnie ci 10gb w dzień

ahah śmiechowy jesteś xD.

Wystarczy :). Ja mam taki wyjazdowy 20 GB prędkość pobierania dochodzi do 2,1MB/s więc bardzo fajny. 8GB codziennie po 3-4 godziny w internecie filmiki muzyka itd. to zostje mi jeszcze coś koło 5 GB po wyjeździe :D.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Na internecie Mobilnym nie pograsz w gry online ;)

Sam się mecze z Tymi bobami 4 lata :D

Ping strasznie wysoki

No nie wiem. Zależy jeszcze chyba w co. Mój chłopak, jak miał awarię internetu, grał w Runes of Magic i w MU normalnie przez internet mobilny. Poprostu podłączył telefon jako router. ;> I nie miał lagów, ścięć, a i mało mb pobierało.

Opublikowano

No nie wiem. Zależy jeszcze chyba w co. Mój chłopak, jak miał awarię internetu, grał w Runes of Magic i w MU normalnie przez internet mobilny. Poprostu podłączył telefon jako router. ;> I nie miał lagów, ścięć, a i mało mb pobierało.

Ja w CS ping min 200 , w LOL to taki że zanim się ruszysz To koniec gry, w Metinie taki że pomachasz mieczem 5 sec i kick :D

Do gry to jedynie internet na Kablu

Opublikowano

Ja w CS ping min 200 , w LOL to taki że zanim się ruszysz To koniec gry, w Metinie taki że pomachasz mieczem 5 sec i kick :D

Słaby zasięg. Miałem to samo kupiłem antenę za 80 zł i git :).

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Ja mam 2 internetki :D

1-Wi Fi

20Mobilny

Mobilny szybkość 50mb/s

Natomiast przy nim są bardzo małe pingi nie wiem jak wy macie że mówicie ze duże :O

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

No to nie wiem. Mówię jak było. Dla jasności - internet był z Play. ;> Ale to tylko na tych dwóch grach działało płynnie, nie wiem jak byłoby z LoL'em czy CS'em.

Weteran
Opublikowano

Według mnie wystarczy spokojnie, skoro tak mało zużywasz :)

Ps. Ja na mobilnym internecie z play grałem w metina bez większych opóźnień i zacięć, a transfer zużywany był praktycznie znikomy.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Internet mobilny nie jest do gier.

Pingi same czerwone itd.

A do normalnego użytkowania ci starczy ten pakiet.

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

dlaczego nie jest?

mam bluconnect pingi do serwerów na całym świecie ok 20 do 60 stały transfer w granicach 500 kb/s i na co narzekać można ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

dlaczego nie jest?

mam bluconnect pingi do serwerów na całym świecie ok 20 do 60 stały transfer w granicach 500 kb/s i na co narzekać można ?

Ja pierw miałem iPlus.

Powiem, że to masakra. Jak grałem wszyscy po 300 pingu. (Zależy też jakie gry)

Później przerzuciłem się na Netia. Lepiej chodziła, po 180 pingu

Teraz miałem przez pewny okres Play. W nim gdzieś po 250.

A transfer na wszystkich ok 200 kb.

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...