Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Item na Ezreala.

Szymico

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Odkąd wprowadzili nowe itemy, a w tym Icebron Gauntlet. Opłaca się jeszcze na Ezreala kupować Trinity Force, czy już tylko Icebron Gauntlet ?

279981407253602336505.png
Opublikowano

osobiście składam gauntlet, ten slow i te obrażenia wokoło, świetny item, rushuje bt a potem jego i jest super :3.

Opublikowano

Nie Trinity Force jest bardziej opłacalne chociaż tamten dobrze sprawdza się jako jeden z końcowych itemów.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Gość Menesterowy
Opublikowano

Zdecydowanie lepszy od trinitki, gdyż tam mamy stosunkowo niski % szansy na zeslowowanie, a tutaj jest to efekt AoE i występuje częściej.

Opublikowano

Bzdura. Ja kupuje tak

Buty +3 potionsy

2x Dorany

BT

Gaunlet

Dalej nie piszę bo jest miazga. Niby trinity daje to HP , ASa , Crita ,ale wg. mnie lepszy jest armor i nieco mniejszy boost od Shena wbudowanego w ten item. Tym bardziej jak przewalileś linie i nafeedowałeś przeciwnego ADC to nie kupuj tabijek tylko właśnie ten itemek :)

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Up tabi na adc nigdy nie buduje nawet jak enemy ma 10/0

Berki to core ...

A ja sadze ze jak chcesz zbudowac gauntlet jako pierwszy to zly wybor. LepieJ kupic trinity miec ad ap as ms i crit ;) chociaz na eza to ja i tak zawsze bez wyjatku bt trinity a potem zaleznie last whs ie ga

Buduj trinity.

Opublikowano

@up Berki core? No chyba śmiech, coraz częściej widać i ja też to stosuję merki na ezrealu/corkim. Są w 100% lepsze.

Opublikowano

Ja tam nie przepadam za trinity moim zdaniem jest to tylko opoznienie builda.. ja robie BT, IE, LW a speed mam z pasywa wiec jest dobrze, lubie grac z nunu wtedy milo sie gra.

Opublikowano

@up Berki core? No chyba śmiech, coraz częściej widać i ja też to stosuję merki na ezrealu/corkim. Są w 100% lepsze.

Bo ez ma dmg z q? I tak late opiera sie wylacznie (prawie) na aa u adc a w early berki sa najlepsze nie dosc ze tanie <_<

Opublikowano

Bo ez ma dmg z q? I tak late opiera sie wylacznie (prawie) na aa u adc a w early berki sa najlepsze nie dosc ze tanie <_<

W meczu M5 z Elohellem nawet soraka kupiła tabi.. Jak dla mnie rękawiczka to core item na eza ^^

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Up tabi na adc nigdy nie buduje nawet jak enemy ma 10/0

Berki to core ...

A ja sadze ze jak chcesz zbudowac gauntlet jako pierwszy to zly wybor. LepieJ kupic trinity miec ad ap as ms i crit ;) chociaz na eza to ja i tak zawsze bez wyjatku bt trinity a potem zaleznie last whs ie ga

Buduj trinity.

Czytaj postac Urgot ktora jest adc i sklada sie na nia tabi :)

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...