Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o podłączenie drugiego monitora?

ZatrutyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak chciałbym podłączyć do kompa drugi monitor moja karta graficzna radeon hd6950 chciałbym żeby na jednym był obraz z gry a na drugim np. strona internetowwa włączona z poradnikiem jak to zrobic i czy wogóle tak mogę zrobic proszę o odpowiedzi.

Opublikowano

No a czemu się nie da? -_- Podpinasz monitor do GPU wybierasz w sterowniku, że na jednym ma być obraz pulpitu, a na drugim z aplikacji/gry i masz.

Opublikowano

W skrócie, jeden jest nadrzędny a drugi podrzędny, więc na tym nadrzędnym będzie pulpit i jakaś gra, a jak wcześniej na ten podrzędny przeciągniesz sobie jakieś okno to ono tam będzie :) Ja tak mam podłączone dwa monitory, ale włączam ten drugi jak mi jest potrzebny :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

normalnie to system robi w ustawieniach, wiadomo by działało trzeba mieć kartę z minimum dwoma wyjściami albo więcej niż jedną grafikę

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Pewnie ze sie da, w catalystach, jak i w innych sterownikach innych producentow zawsze jest opcja konfiguracji dwoch monitorow. Fizucznie podlaczasz oba do karty graficznej i potem tylko prosta konfiguracja.

A byś mógł mi powiedziać jak mam to skonfigurować???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...