Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lagi w M1 na Ravia.eu

razor9012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.

Teraz obsługuje tak idiotyczny komputer ze nie moge otworzyc sklepu w m1. Lipa totalna...

Tak sobie mysłałem, czy jest możliwosc usuniecia plików w grze aby usunac sklepy lub nazwy sklepow.

Przejdzie to? A jak nie to jest inna mozliwosc aby w koncu postawic sklep w m1 na ch1??

Pozdrawiam

Opublikowano

pamietam an chinczykach bylo tak, ze sama postac stala bez tobołu i z napisem nad ryjem, ten napis tez sie da jakos usunac chyba ale to wyzsza szkola jazdy

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

Nie rozumiem nic, Co napisales.

Chodzi o to, ze nie mozesz wystawic sklepu? klikasz ''wystaw'' i sie nic nie dzieje? Jezeli tak, to reinstal metka.

Opublikowano

Sory ze tak chaotycznie ale nie mam czasu i sie nie rozdziele.

Chodzi o to ze mam towar w postaci wielu PD i 2x drop ktory musze sprzedac na serverze ravia. Gra tam troche graczy i jest pełno sklepow. Teraz pracuje na komputerze starej daty i za zadne skarby nie moge postawic sklepu w M1 poniewaz mam takie lagi ze szkoda gadac. Chodzi mi o to bo sie zastanawiam czy moge usunac jakies pliki w folderze ravi aby usunac sklepy aby nie miec lagow i moc bezproblemowo chodzic i wystawic sklep.

Opublikowano

Nie da się tego usunąć bo byś musiał mieć dostęp do bazy i musiał usunąć długie zapytanie .

Jak już to :

http://www.mpcforum.pl/topic/736340-tutjak-zmniejszyc-lagi-i-usprawnic-dzialanie/

Btw. lagi jak przeglądasz sklepy ok to masz tuta , ale jak już chcesz wystawić to robisz sklep w jakimś dalekim miejscu od rynku i idziesz z ustawionymi itemkami za jakąś tam cene którą wyznaczyłeś , wchodzisz na koło i naciskasz wystaw . Całą filozofia , jak będziesz mieć black ss'a to poprostu przez menadżera wyłącz grę.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

silver własnie tak robiłem. W innym miejscu dodawełem itemy starałem sie dojsc do koła i postawic. Teraz jest wiecej shopow i ciezko podejsc. Własnie sie dowiedziałem ze komputer dostane po jutrze wiec tragedii nie ma.

Dziekuje pozniej dam lajki. Mozna zamknac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...