Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Darmowy Bot do skrzynek.

Pyy

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Cześć mam VPS do wykorzystania na 25 dni jeszcze ok. I się marnuję, potrzebuję darmowego w pełni bota lub cracka Choc mało zajmującego do puszczenia tego mojego konta na 3-8 np żeby na niewidce zbierał ciągle skrzynki i gdy padnie aby kupił znów niewidkę i zbierał od nowa.

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Opublikowano

Nie ma obecnie darmowych botów.

Był Qbot ale się zmył.

Pasjonat
Opublikowano

Więc nie ma żdanego nawet do zbierania skrzynek ? a sa cracki jakies? dacie?

//BR3ND

Opublikowano

MPC nie popiera piractwa/cracków.

Nie nie ma żadnego za free..

Opublikowano

Bot na boxy to lipa , kup ibota na miesiac i już :]

Nie ma żadnych darmowych , odrazu możecie mnie pohejcić jak chcecie (przezemnie nie ma qbota ;) )

I dobrze przynajmniej da sie polatać na botach płatnych ... Jak chcą bocic niech płacą a nie !!

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Zapłacić za bota się nie chce ale siedzieć nad kodem godzinami za darmo to w porządku.

Czas kosztuje, przykro mi.

Jak czas dla Ciebie nic wart nie jest zbieraj te boxy 24h ma dobe ręcznie.

Opublikowano

MPC nie popiera piractwa/cracków.

Nie nie ma żadnego za free..

A Qbot to co o.O ?? Aaaaa Miszczu. napisał po prostu identycznego bota jak pbdo od cholewki z takim samym desingiem i API (jak źle pisze proszę poprawić)...

Nie ma żadnych darmowych , odrazu możecie mnie pohejcić jak chcecie (przezemnie nie ma qbota ;) )

JADĘ PO TOBIE <3

Ciekawe co po aktualizacjach i zmianach pakietów...

Ale oczywiście Pukacz się nie zna i jest głupi ;) (sorki sekhmet za podanie Tw posta :P)

1.jpg

Opublikowano

jeszcze mnie nie ******** żeby kupić bota do gry

No to zbierasz Sam :) . Niestety nie ma nic za darmo ... Nikt ci nie zrobi programu który bedzie aktualizowany i bedzie za darmo .

175001456602037225492.gif

Pasjonat
Opublikowano

@

Sekhmet mi nie chodzi o to że kasy nie będę wydawał na bota czy coś jakbyś czytał mój opis a nie spamował to byś wiedział że napisałem to po to żeby mieć tylko bota na te 20 dni żeby pobocić bo sprzedaje konto a mam vps wolnego...

@ TAKŻE NIE CHODZI MI O TO ŻEBY MI KTOŚ TEGO BOTA NAPISAŁ KU.... nie powtarzajcie się jeden za drugim jak WYŻEJ

Można zamknąć.

//BR3ND

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...