Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Zmiany

No Spam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam takie pytanie czy w Wr coś się zmieniło jakieś nowe bronie czy coś ? Czy zostało mi może jeszcze te konto co grałem nim z rok temu ? ;d

Opublikowano

To tak

War Rock zmienił dystrybutora z Game First na Nexon europe :)

Żebyś mógł zachować konto za czasów GameFirsta musiałeś zaakceptować umowę dot. transferu konta :)

Jeżeli nie zaakceptowałeś konto przepadło , jeżeli zaakceptowałeś to da się przenieść jeszcze konto :) :

1. http://en.warrock.nexoneu.com/

2. Wciskamy LOGIN
  3. WYBIERAMY GAMERSFIRST
  4. Wpisujemy id i hasło takie jak na GF
  5. Następnie rejestrujemy się czyli mamy nowe id i hasło nick zostaje z GF'a lub podpinamy do istniejącego już konta w nexonie
  6. Pamietamy aby hasło miało znak specjalny typu & ^ itd
  7. Cieszymy się starym kontem :)

Co się zmieniło :) Hmm

Dużo by tu mówić , więc powiem krótko !

Na pewno jest mniej hackerów i jest więcej mass banów :) Zmniejszone lagi serwerowe ( choć nie widać różnicy )

Więcej różnego rodzaju eventów , jest i na 1000000 % więcej i są one lepsze .

Więcej broni dostępnych w IS I MP :)

To chyba tyle :) Pozdrawiam !

@Down <3:ninja:xD

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

WarRock został przejęty przez firmę Nexon. Zmieniło się dużo i to bardzo dużo. Doszło dużo nowych mapek, częste eventy, mało cheaterów, mass bany. Ogółem nexon wziął się za WR.

Twojego konta raczej nie ma, chyba że zaakceptowałeś za czasów GamersFirsta umowę o zmianie dystrybutora.

@UP Grr..!!! :D

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...