Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] LOLmacroV2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy często zapominasz napisać ss lub re ? Ten program uratuję cie, wystarczy ze ustawisz sobie pod dany klawisz, twój tekst i klikniesz go podczas rozgrywki.

lolmacrov2.png

DOWNLOAD:

http://www.michontool.com/download/LolMacroV2.zip

Skan

https://www.virustotal.com/file/6a22f01614e55923421fd437b4d4c382eec83809ff2423621a04024c8cb82ccd/analysis/

Myslę, że program jest bezpieczny - znalazłem na głownym forum LOL

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

hehe, fajny programik, no + za copy paste nie dostaniesz ;p

no dobra, masz

to Ci nie pomoze nie zapominac pisac ss, tylko tego typu rzeczy nie beda przeszkadzaly w farmieniu. Ustawie se jeszcze ffs, gtfo I stfu :)

Opublikowano

Nawet fajne, ale wole LOLTalk :) Ten może przeszkadzać w grze, bo są hotkeye :s

Opublikowano

Nie napisałem nawet, że chce plusy minusy itp. Po prostu wstawiłem jak by komuś jednak chciało się bardziej klikać f1, niż enter ss enter itp. Kto jak lubi. "copy paste", Po co gdzieś indziej reuploadować jak link z oficjalnego forum działa doskonale ? skan zrobiłem, i tyle.

@up

dlatego ja osobiście używam na klawiaturze numerycznej.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Nawet fajne, ale wole LOLTalk :) Ten może przeszkadzać w grze, bo są hotkeye :s

Podlnikujesz mi ten LOLTalk na pw?

@aw

przydatne.

Opublikowano

@up

Jasne, testowałem własnie ustawiłem na f1, wystarczy ze szybko klikniesz w pole pisania i spam f1 ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...