Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradnięcie Dropu

skrzypeq15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

omfg -,- nie potrzeba zadnego NFW3.5 wystarczy ze pobierzesz wersje 2.0 -,- skonczcie z tym 3,5... na 2.0 tez smiga

xxx

Opublikowano

omfg -,- nie potrzeba zadnego NFW3.5 wystarczy ze pobierzesz wersje 2.0 -,- skonczcie z tym 3,5... na 2.0 tez smiga

Nie smiga, wypróbuj zanim cos powiesz. 3.5 potrzeba!!!!

Pewnie pobrales 3.5 i juz nie pamietasz, przez to ci działa.

Opublikowano

net framework to jakaś windowsa aktualizacja usług sieciowych nic ci się nie zepsuje ! co do 2.0 tu chodzi o to jaki sp masz chyba 2.0 nie idzie na sp1...

であるSpidoo

Opublikowano
Dobra Może Opisac Ktos te Net Framework?DO CZEGO TO SŁUŻY?Mam Net Framework 1.1.Czy Przy Instalowaniu 3.5 moge cos zepsuc z ompem?Plx Odp

o lol bez komentarza nic ci sie nie zepsuje a jak zepsujesz to jestes Pro

bdccLsFwED.png

Opublikowano

Potrzebny ci jest AP, który nie działa tak, jak te które naciskają szybko np. literę "z", tylko taki, który podnosi itemy jak 3 ręka z is'u. NetFramework 3.5 jest potrzebne, starsze raczej nie działają.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

ja wgl nie mam NFM i wszystko mi ładnie działa ..

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

ja wgl nie mam NFM i wszystko mi ładnie działa ..

Na 90% masz jakiś NF na kompie.... A co do tematu działa tez pickup z hacka od Unfair Gamers. gdzieś tu był, nie wiem czy przypadkiem pickup z d3d hacka tez nie działa.

Ktoś kiedyś napisał, że skillhack to najgorszy hack, zaraz po keyu. Nie zgadzam się z tym w 100%, wolicie zęby ktoś wbił wam na spot z aura i silnym, czy żeby kradł wam drop, np szkatke z jakiegoś długo wyczekiwanego bossa??

Opublikowano

a moge np miec 2 net frameworki??

Z tego co wiem, jak instalujesz nowsza wersje to stara sie poprostu nadpisuje.

Opublikowano

niemasz sp 2 sciagnij z neta

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Opublikowano

samo się to instaluje

Zrób tak start>prawym na mój komputer>właściwości>zakładka ogólne

I zrób screen albo poszukaj koło tego monitorka czy nie ma tam coś na temat sp 2

77141766.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...