Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Czy ktoś posiada starą instalkę lub skompresowany plik instalki ?

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiełem sobie nowy komputer (laptop) i chce przenieść folder CA na ten komputer , ale nie odpali , bo nie jest zainstalowany . I mam pewną proźbę . Czy ktoś posiada jakąś starą instalkę , która mało waży lub skompresowaną aktualną instalkę i wrzuconą do neta ? Bo mam słabego neta i jeszcze do tego przymula i szkoda mi czekać te 3h . Tak jakby ktoś wrzucił starą instalkę to bym szybko pobrał i zainstalował żeby był tylko rejestr , a w tedy tylko foldery podmieniam i gra gitara

;)

Więc prosiłbym o szybką pomoc.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Ale to i tak musisz ściągać 3H.Nie zależnie czy masz starą czy nową.jak pobierasz nową ze strony to masz juz z głównymi plikami,po tem ściągasz 10 minut patch.

Stara instalka ściąga ci się w 5 minut a instaluje we 3 H

Opublikowano

@Up

Tak . Ale ja mam już w 100% spatchowane i działa na tym komputerze . Ale potrzebuję byle jakiej instalki ( full ) . Aby zainstalować folder z grą i żeby pojawił się rejestr w windows , że jest zainstalowane , aby CA się odpalił , bo bez tego rejestru jest napisane , że nie jest zainstalowany . A tak ktoś by podał starą instalkę lub aktualną dobrze skompresowaną to zajmowało by gdzieś z 600-700 mb i ściągnąłbym to odpowienio szybko i podmienił folder z plikami na ten co mam tutaj na komputerze . Działało by od razu , bo spatchowany w 100% jest

;)

Opublikowano

Masz rejestry i sprawdź czy Combat pójdzie.

http://www.speedyshare.com/YKqeG/Rejestry.rar
https://www.virustotal.com/url/ea1dd67f6b21bd4f0b760fe31ebc500562020a615ddafb088202606302f720e3/analysis/1357237711/

Opublikowano

@upNiestety nie pomogło . Sprawdziłem ścieżkę w rejestrach i folder mam dobrze wstawiony , ale jednak dalej nie działa . Przy zresetowaniu komputera też nie zatwierdziło tego , że CA jest zainstalowany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...