Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] czy kontynuować drogę do E-100?

assassin013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie czy dalej iść drogą do E-100 (mam na razie VK 3601 (H)) lub/i pójść w amerykańskie HT?

Za odpowiedzi daję like'a :)

Opublikowano

na twoim miejscu poszedlbym w nową lnie amerykanskich ht, a co do e100 i się nim gra paskudnie, pograj sobie nim na tescie i zobaczysz czy warto w niego isc :)

Opublikowano

Powiem tobie tak. Jak już jesteś na VK 3601H to po nim jest Tiger/P i dogra do E-100 jest zajebista a jeszcze sam czołg z gold ammo to potęga ( największy DMG z HT z gold mamo ) a jak źle Ci się gra Niemcami to idź w USA HT tylko w te stare bo tamte to dla nowicjusza będę za trudne lecz możesz spróbować.

Opublikowano

Jak najbardziej idź nadal W E-100.

Świetny czołg ale jak każdy ma swoje wady.

Przyda Ci się w późniejszym czasie.

Warto jest zbadać tę odnogę drzewka.

Jak pisze Up@ W tej drodze są zaje*iste KT którymi grało mi się super.

Opublikowano

Jeśli preferujesz grę wolnymi, ciężkimi czołgami z masą hp to zostań na niemcach, jeśli wolisz szybsze to usa

76561198001815076.png
Opublikowano

E100 ciężko się gra , ale to czołg który zmiata wszystko na swojej drodze , Niszczyciele amerykańskie też potężna sprawa tym bardziej że mają obrotową wieże .

Opublikowano

A czy E100 szybko ładuje?

Jeśli nie zamierzasz wydawać w przyszłości golda na ammo dla E100, to odradzam ci w niego iść, bo 230 penetracji na X tierze to malutko (dopiero z gold ammo E100 staje się potężną maszyną). Amerykańskie HT jak najbardziej polecam, posiadają gruby przedni pancerz (mówię tu o topce), szybkostrzelne działa i zwrotność prawie jak u medów. Minusem jest słabiutki pancerz boczny i tylni, więc nie opłaca się nimi zbytnio wystawiać.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

A czy E100 szybko ładuje?

Jeśli nie zamierzasz wydawać w przyszłości golda na ammo dla E100, to odradzam ci w niego iść, bo 230 penetracji na X tierze to malutko (dopiero z gold ammo E100 staje się potężną maszyną). Amerykańskie HT jak najbardziej polecam, posiadają gruby przedni pancerz (mówię tu o topce), szybkostrzelne działa i zwrotność prawie jak u medów. Minusem jest słabiutki pancerz boczny i tylni, więc nie opłaca się nimi zbytnio wystawiać.

Nie wiem jak z doświadczeniem, z którym "doszło" się do E-100 nie potrafi się przebić jakiegokolwiek czołgu X tieru. Grając na serwerze testowym 8.3 grając E-100 nie miałem żadnego rykoszetu nie będącego z mojej winy.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Polecam Maus'a ze względu na jego duży pancerz i ma większą penetrację niż E-100.

Jasne... E-100 ma dwa działa.. Jedno od Mausa, a drugie jest tylko u E-100, z tym że te działo od Mausa ładuje szybciej na E-100

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...