Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kupowanie gier na gametrade

kocurek909

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, macie już jakieś doświadczenie ze stronką gametrade.pl ?

Może kupowaliście tam jakieś gry na X'a ?

Zastanawiałem się nad wystawieniem tam moich gier i kupnem nowych,

Ale nie jestem pewien bezpieczeństwa na tym serwisie :/

Jakaś taka zaufana czy raczej zrobiona na odwal, i w razie problemów z realizacją zamówienia mogą być problemy z kontaktem ?

Byłbym wdzięczny za kilka opinii :)

1272247667773s.jpg

Opublikowano

Cześć,

ja korzystałem z gametrade.pl jak miałem PS3 i korzystam nadal bo mam Xbox'a.

Strona godna polecenia, żadnych problemów. Wiadomo - tak jak na alledrogo możesz trafić na jakiegoś debila, ale ja takiego problemu nigdy nie miałem.

Opublikowano

Mam gt no i takie coś allegro tylko nie trzeba kupować można wymieniać . Znajdź polecanych użytkowników i wymieniaj .

mihcio15.png

Opublikowano

Dzięki, a coś słyszałem o weryfikacji za 9 zł i jakiejś "randze" też chyba płatnej, jeśli wiecie coś o tym, opłaca się to kupić ?

1272247667773s.jpg

Opublikowano

Rok było tak, że jak nie zweryfikujesz konta, to możesz robić 3 wymiany na miesiąc. Nie wiem jak jest teraz, ale prawdopodobnie nic się nie zmieniło : ) Oni też muszą z czegoś utrzymać stronę.

Ale opłaca się korzystać z tej strony, kolega jak kupował grę i była porysowana to bez problemu mu zwrócili kase, a także nie miał większych problemów z tą stroną.

Opublikowano

@up jedna wymiana na miesiąc jak się niezweryfikuje konta

@top jeśli o to ci chodziło to Specjalna ranga automator dodaje ci , to że ciągle odświeża twoje aukcje , Możesz podać szczegółowsze parametry gry której szukasz .

12 miesięcy za 39,99 zł

cena na 12 miesięcy

mihcio15.png

Opublikowano

Ok, dziękuje wam wszystkim bardzo :) Coś czuję że niedługo moje gry tam wylądują, może jakieś linki wam dam jak tylko wstawie (do działu) :D

@Edit

Do zamknięcia

1272247667773s.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...