Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Broń dla gunnera

Lon333ly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka.

Mam do was pytanie. Jakiś czas temu karabin maszynowy dla gunnera (mówię o tym, który został wydany zaraz po nowych setach punkowych) był dostępny w Treasure Chest (Skrzynie Skarbów). Czy jest on nadal w nich dostępny? Nie wiem właśnie, czy jest sens je kupować dla tej jednej broni. ;)

Pozdrawiam.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Ten z 2 lufami? Taak, jest jeszcze, ale kupiłem 20 kluczy i nie dropnął...

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Nie przypominam sobie aby one były w skrzynkach, jedyne co było to pistolety i jakieś tam ciuchy. One były jako prezent przy kupnie funds.

Opublikowano

Był na 100%. Ja pytałem, czy dalej jest.

Dzięki za odpowiedz oczywiście, SsKoRpIon. ;)

Dla Ciebie lajk, a temat close pls. ;)

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Wydaje mi się zę nie ma juz. Bo tam było napisana tylko dziś albo tylko teraz w skrzyniach ze skarbami. I już nawet nie ma tej reklamy wiec na 75 % nie

Opublikowano

Wydaje mi się zę nie ma juz. Bo tam było napisana tylko dziś albo tylko teraz w skrzyniach ze skarbami. I już nawet nie ma tej reklamy wiec na 75 % nie

Też tak myślę, dlatego napisałem do Michała i się okaże. ;)

Opublikowano

nie wiem czy oplaca ci sie na niego az tyle wydawac .. jutro dam edita z datami waznosci . teraz pisze z kom.

sygnaol.png

Mnie nie zmienisz , Jestem sobą.

Opublikowano

Hejka.

Mam do was pytanie. Jakiś czas temu karabin maszynowy dla gunnera (mówię o tym, który został wydany zaraz po nowych setach punkowych) był dostępny w Treasure Chest (Skrzynie Skarbów). Czy jest on nadal w nich dostępny? Nie wiem właśnie, czy jest sens je kupować dla tej jednej broni. ;)

Pozdrawiam.

na 100000000% jeszcze jest właśnie ja wylosowałem na 1 dzien ;/

Opublikowano

Dobra, dzięki, ale przez to, że moja pamięć mnie ostatnio zawodzi, zapomniałem napisać, że już mi wystarczy i temat można zamknąć.

Tak więc piszę - można zamknąć. :)

1389638202-U295319.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...