Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

■ Fire-craft ■ [FB][20S][24/7][Dedyk][1.4.6]

fajrant123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na tym serwerze jest skopiowane połowa planetminecraft xD porażka żadnej własnej budowli nie maja ...

synek ty jeszcze nie widziales naszych budowli

ktos gral na moim koncie co za gowno

bo jak pewnie masz haslo 123456 to chyba nie moja wina

Opublikowano

@szymus3008 Podaj swoj nick.

@JustToSkill Może i widziałeś takie budowle na planetminecraft ale na pewno nie takie same bo ja to z fajrantem budowałem więc jak nie wiesz to się nie udzielaj :/

Opublikowano

Kolego kogo Ty chcesz w chuja zrobić ?? żenada i tyle... Nie polecam panowie, to nie żaden hejt ani nie nawiść do administracji po prostu gówno i tyle :)

Pisz co chcesz i tak gracze wchodzą

Opublikowano

@ JustToSkill Nie masz nawet żadnego dowodu że budowle są z neta... Widzę że są ludzie którzy jak zobaczą podobną budowlę gdzieś to inna osoba ma ściągnięte bo podobnego się nie da już zrobić -.- Ehh... Szkoda gadać :/ Nie wiesz nic na temat budowli, serwer ci się nie podoba to nie graj ;>

Opublikowano

Witam chciałbym złożyć Podanie:

Wiek 13

Nick NiochPoch

Komendy: 9,8/10

Mam Skype, mikro będę miał jutro nowe.

Może coś o Sb napisze:

Lubię pomagać serwerom się rozwijać, potrafię zrobić miłą atmosferę, zawsze będę na wezwanie graczy, lubię pomagać ludziom i każdemu:).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...