Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Nie mogę się zalogować

Fistaszek5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE GRAŁEM NA HACKACH.

Edit: Jeszcze nx niedawno kupiłem,naprawdę już przesada...

Być może to jest jakiś bug,ja też tak miałem,zrobiłem reloga i wszytko wróciło do normy:)

Opublikowano

Nie wiem już co robić? Powie coś ktoś? Nie grałem na hackach i nic..

Nawet bym tam nie płakał za kontem tylko tak te nx kupiłem i co teraz starta za nie wiadomo co?

Wczoraj normalnie jeszcze grałem.

Co Do Postu Powyżej to już kilka razy sie próbowałem logować i nie działa.

Opublikowano

Ostatnio pare kont zostało zbanowych przez program Game Booster, może go używałeś? Jeżeli nie używałeś hacków to napisz ticketa i czekaj na odpowiedź.

2nsj.jpg

Opublikowano

Też tak czasem mam, ale wystarczy, że się zaloguje jeszcze raz i wszystko jest ok - wchodzi jak zawsze.

Jak nie pomoże sprawdź poczte, czy nie masz jakiejś wiadomości od nexona, ew. ticket za co bana masz :)

Opublikowano

Też tak czasem mam, ale wystarczy, że się zaloguje jeszcze raz i wszystko jest ok - wchodzi jak zawsze.

Jak nie pomoże sprawdź poczte, czy nie masz jakiejś wiadomości od nexona, ew. ticket za co bana masz :)

logowałem się już kilka razy i nic cały czas to samo.Na poczcie nic nie ma... A o co chodzi z ticket bo niewiem?

Opublikowano

Ticket nic nie da sam został zbanowany za nic napisałem pare ticketów pisałem do nich ale odpisuje automat :)

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Ticket nic nie da sam został zbanowany za nic napisałem pare ticketów pisałem do nich ale odpisuje automat :)

CZyli za nic dostalem bana? Na profilu ( na stronie ) pisze że konto aktywne jedynie,że to do innego służy - ACCOUNT STATUS Activ

Opublikowano

CZyli za nic dostalem bana? Na profilu ( na stronie ) pisze że konto aktywne jedynie,że to do innego służy - ACCOUNT STATUS Activ

No jest napisane aktywne , bo go odblokują za jakies 4 lata , gdyby było nieaktywne , to dostałbyś perma.

Opublikowano

Pisać sobie możesz, oni Tobie i tak nie odpowiedzą. Podadzą Ci wszelkie możliwe sposoby, za co mogłeś dostać bana. A jak napiszesz, że nic z tych rzeczy, to zablokuję Ci możliwość wysyłania ticketów.

PS. Ale spróbuj, może uda Ci się ;]

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Żeby ci prawdziwy człowiek odpisał , musiałeś mieć premium :(

Jeżeli jesteś pewien na 100 % , że niczego nie używałeś , próbuj :)

Dostałeś bana czasowego , więc konto nadal jest aktywne i jest w bazie danych !

Poczekaj również , może do następnego uptade'u . Może dostałeś bana za nic i odbanują tobie konto podczas uptade'u :)

PS : Używałeś może GameBoostera ?

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...