Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NOWY SERWER SURVIVAL + FRAKCJE + PARKOUR REKRUTACJA NA KIDMODA I TECHNIKA

TheLikkaon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-796859-0-58993000-1357225581.png

Chcesz doznać niesamowitej przygody, której nigdy nie zapomnisz przybądź na nasz serwer i przeżywaj przygodę razem z nami.

Na serwerze na pewno nie spotka Cię nuda wiele atrakcji przygotowanych przez administrację na pewno umili Ci grę.

Serwer posiada 15 slotów lecz z czasem będzie ich więcej.

IP: StrengthMC.gomc.pl lub f7.owncraft.pl:25075

Jeżeli chcesz zostać Technikiem lub KidModem to pisz w poście

Doświardczenie:

Oryginał czy nie:

Dlaczego ty:

SERWER JEST NON-PREMIUM

Opublikowano

doświadczenie:byłem 2 razy modem i 1 raz adm

Orginał czy nie:Orginał

Dlaczego Ty:Jestem ogarnięty nigdy nie daje itemow graczom chyba ze za parkury mam skype

Opublikowano

Doświardczenie: bardzo duże. Byłem już 50 razy w administracji [budowniczy, POMOCNIK, chatmod, kidmod, admin, mod]

Oryginał czy nie: Nie.

Dlaczego ty: chciałbym pomagać graczom. jestem miły i ogarnięty. Pisze poprawnie po polsku. Nie używam wulgaryzmów. znam prawie wszystkie komendy :)

Opublikowano

Doświadczenie: W minecrafta gram ok.2 lat , miałem 3 swoje serwery , i byłem ogółem 4 razy admem i raz modem ;)

Oryginał czy nie: PREMKA

Dlaczego ty?: Lubie grać w minecraft'a i ogarniam dosyć gre i komendy , nie przeklinam aż tyle :D Nie będe tak się chwalil , ponieważ nie lubie . Nick: TigerAO

A zostać chciałbym kidmodem :D

Nie wiem czy rekrut jeszcze ON ale składam podanie ;)

Opublikowano

Doświadczenie: byłem 2 razy moderatorem na serwerach w skali 1 od 10 to ogarniam pluginy 6/10

Oryginał czy nie: nie mam oryginała :/

Dlaczego ty? lubię pomagać, w miarę ogarniam i nie znudzę się po tygodniu.Mogę nagrywać filmy na yt i reklamować serwer gdzie się da posiadam mikro. Mój nick w grze to: Maciekt123

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...