Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Caster Solo Top Na Rankedy

Duballas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam garena xD naprawde bardzo mocny dzieki niemu wyszedlem na czyste 1200 :P z 980 ;o

Również dobrym rozwiązaniem będzie tak jak up wspomniał jarvan albo yorick

OndteAw.png
Opublikowano

Hmmm... Kilka razy się z nią spotkałem na solotopie :P Jednak nie stanowiła jakiegos większego zagrożenia.

jest przydatna w tfach z ulti i z Q Like Malph

OndteAw.png
Opublikowano

Według mnie jednym z najlepszych solo topów AP jest rumble :P jest taki troche tankowaty, po prostu nie wdawaj się w walki 1 vs 1, co, że nikt nim prawie nie gra? sam nie miałem zamiaru go kupić, według mnie był słaby, aż do czasu jak mnie, gdy grałem olafem scisnal na solo topie... kup se go, ciekawa mechanika gry. Q robi duuużo dmg, W dobre do uciekania jak i do doganiania przeciwnika ( przyspiesza oraz daje tarcze ), a E do harrasu i doganiania. Ulti jest dobre, bo mało kto zna Rumbla i jego skille, jak np stoisz przy wieży i masz mało hp, a rumble też ma mało hp to on cb zjedzie na samo ulti, które zadaje już na 1 lvlu 150 DMG ( albo 250 ) i dodatkowo 100 na sekunde ( albo coś takiego ), jego pasywka... w late game przy full buildzie przy normalnym ataku mozesz zadawc 500 dmg wiecej przy normalnym ataku, niestety cb ucisza, a więc jak ktoś chce z tobą walczyć i nie jest ranged championem to zawsze miej to tak jakby... ze gdy uzyjesz combo to ci sie ona wlaczy, ale takze abys je uzyl, a jak ktos jest strzelajacy to nie oplaca sie jej uzywac chyba ze go szybko dogonisz, bo wtedy nie mozesz uzywac skilli, i nie masz swojego przyspieszenia ani spowolnienia, ale i tak nawet jak ktoś ci ucieknie na LOW to po prostu czekasz az ci sie pasywa wylaczy i ult i masz killa :P takze dobre jest to, że mało osób zna tą postać i mało osób zna jej skille i nie więdza co on naprawde potrafi robić, ja na przykład gdy 1 raz grałem VS rumble olafem, to robiłem wiele błędów, np jee uciekłem na low błyskiem, a tu mi z krzaków ulti na mnie gdy se stoje pod wieżą spokojnie, a wieża nawet go nie widziała :D

Opublikowano

Może Yorick na solo topa?

Przeklęte Przymierze (pasyw) - Podstawowe ataki Yorick'a zadają o 5% większe obrażenia za każdego aktywnego przywołanego stwora. Jednocześnie ghule Yorick'a zadają 30% jego obrażeń od ataku i mają 30% jego maksymalnego życia. (Wartości w pasywnej umiejętności nie ulegają zmianę wraz z kolejnymi poziomami)

Omen Wojny (Q) - Następny atak Yorick'a zada 30/60/90/120/150 (+1 ogólnego AD) pkt. dodatkowych obrażeń fizycznych i przywoła na 5 sekund Widmowego Ghula.

Widmowy Ghul zadaje 8/16/24/32/40 dodatkowych obrażeń i porusza się o 15/20/25/30/35% szybciej. Póki ghul istnieje, Yorick też porusza się o 15/20/25/30/35% szybciej.

Omen Zarazy (W) - Yorick przyzywa Gnijącego Ghula, który pojawia się po wybuchu, zadając 60/95/130/165/200 (+0.8 bonusowego AD) pkt. obrażeń magicznych i spowalniając pobliskich wrogów o 20/25/30/35/40%. Póki Ghul istnieje, pobliscy wrogowie są spowolnieni przez maksymalnie 5 sekund.

Omen Głodu (E) - Yorick zadaje 55/85/115/145/175 (+1 bonusowego AD) pkt. obrażeń magicznych i leczy się o 50% zadanych obrażeń. Przywołuje Wygłodniałego Ghula, który przywraca mistrzowi zdrowie równe zadawanym przez siebie obrażeniom. Istnieje do 5 sekund.

Omen Śmierci ? - Yorick tworzy upiora na kształt jednego ze swych sojuszników. Upiór zadaje 50/75/100% obrażeń od ataku celu. Jeśli sojusznik zginie, gdy upiór żyje, ten poświęci się, by reanimować sojusznika.

Upiory i reanimowani sprzymierzeńcy tracą 10% maksymalnego zdrowia na sekundę.

2ufgk6u.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...