Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HELP. - Ace Client .

vmimo97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

probowalem tam ale nie ogarniam tego , wczesniej byl odrazu podany download , a teraz nie ma , jak mozesz to pomoz , i ja nie dlatego ze mam lagi , poprostu wyskakuje mi maestro error , i co nie zrobie to i tak bedzie wyskakiwal i nie moge grac przez to , dlatego chce na ace client zmienic , ;p.

Opublikowano

Postaram się pomóc jak podepniesz jakieść screeny czy coś bo nie ogarniam twojego problemu , a ace client to ostatnia deska ratunku.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Chodzi mi bardziej o pomoc w sciagnieciu i zainstalowaniu ace clienta , chyba ze ktos wie jak pozbyc sie maestro error , ale format odpada . :c

- tutaj jest filmik pokazujacy moj problem z leage of legends ...
Opublikowano

@Edit

Jak wyczytałem na forum w pewnym temacie, admin napisał że narazie nie jest dostępny client bo musi coś dokończyć a to nie nie tak szybko.

darius__league_of_legend__signature_by_deinyght-d5sd11x.jpg

• 1 rok później...
Opublikowano

Teraz to już nawet Ace-client.net nie działa  :huh: 

Ale ogl. Wymiatam na notebooku 50 fps karta graficzna intel atom 1.5 GHz i 1gb ramu na najniszych ustawieniach i bez Ace Client dobrze jest  :D  może jakoś się uda a co do tego błędu musisz pogrzebać w folderze LOL'a i jak się da ściągnąć z netu ten Maestro i zamienić go z tamtym a jak nie działa to usuń go i przeczyść śmietik w kompie żeby go nie wykrywało a gdyby nawet to nie zadziałało to znaczy że masz zjebane ustawienia w kompie  :( i muszisz sobię lepszy sprzęt kupić albo oddaj kompa do naprawy wezmą (zależy od komputera) jak stary to potrafią nawet od 1000 do 2000 złotych a potem i tak się to gówno psuje jak nowszy to wezmą od 500 do 1000 złotych o.O .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...