Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Strata amunicji w zależności od osób online

Dzonzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Gdy rano skillowałem palkiem w ciągu 1h zeszło mi dokładnie 41 kamieni, osób na serwerze było 150. Teraz w ciągu 1h spadło mi dokładnie 51 kamienii czyli o 10 więcej, a osób na serwerze jest prawie 290.

Co o tym sądzicie ?

Sprawdzę jeszcze jutro i podam swoje wyniki.

Pasjonat
Opublikowano

To nie jest że zawsze będzie tyle samo, to nie ma nic do tego. To nie zależy od niczego jedynie od szczęścia ile ci pójdzie więc nie masz co sprawdzać.

Ps; Taguj temat

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Opublikowano

No zobaczymy. Teraz znów wziąłem 100 kamieni i zobaczę w ile czasu zejdą. Rano też sprawdzę. Jeżeli rano spadnie mniej to na 100% zależy od liczby graczy online. Przecież to nie może być przypadek.

Pasjonat
Opublikowano

Wszystko to to jest los z kamieniami i spearami itp. Nie ma na to dokładnej ilości co i jak.

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Opublikowano

Kazdy przedmiot w stylu kamienie, speary itp ma dany % na to, ze zostanie zlamany/stracony/zniszczony podczas uzytkowania i nie ma na to nic innego wplywu. Kolejny mit Tibii, ktory zostal kiedys juz obalony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...