Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Metin2PL expi na expbocie przez 20 min i wyrzuca z gry

mocarz2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Chciałbym wiedzieć czemu jak włączam kamermoda i loguje się normalnie ,ustawiam auto potowanie i podnoszenie,Wlączam ten buff bot i wkońcu wpisuje komende /start_bot.(do tego mobber hacka)

wszystko pieknie chodzi i po 10 min jak postac se expi potuje sie itp wyrzuca mnie z gry.

czasami jest tak ze przez 2h nawet mi sie bot nie wylancza.

Mogłbym uzyskać kilka odpowiedzi?

tylko nie typu maasz za wolnego neta itp.

tylko poprostu chce wiedziec jak zrobic zebym włączyl kompa rano.wszedl wieczorem a bot caly czas dzialal

prosze o szybka odpowiesz

Opublikowano

To może być wina systemu operacyjnego jaki masz zainstalowany na komputerze bo pewnie to win 7 albo jeden z nowszych.

U mnie problemy z modem zaczeły się od zmiany systemu operacyjnego.

Co ja ci mogę poradzić spróbować od nowa pobrać lub zaktualizowac PL i pobrać moda,zainstalować net framework 3.5 chodz nie wiem czy on coś da na PL lub zmiany systemu o ile jest to wina Systemu.

Opublikowano

Mam windows XP . net framework pobralem i aktualizowalem moda .

jak zrobilem to wszystko i mi dzialal bot to juz nic nie kombinowalem ale zainstaluje wwszystko od poczatku po kolei i napisze jaki efekt .

dzieki za odp.

czekam na dalsze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...