Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pytanie odnośnie uniknięcia bana

Pelikano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pytam sie po prostu czy, gdy gram tylko z "bullet drop" oraz "radar"em to jest szansa abym dostał za to bana? Nie wiem na jakiej podstawie to dziala: czy gracze zgłaszają, czy punkbuster skanuje kompa etc. - mam multihacka, niewykrytego do tej pory więc jakby ktoś mi to wyjaśnij to będę wdzięczny

Opublikowano

Dopóki cheat jest niewykryty to nie dostaniesz bana bo nie ma dowodów na cheaty trochę rozumu ;)

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

No chyba, że ktoś Cię nagra ja takich typków nagrywam ale jeżeli gram z kimś z mpc to bez problemu tylko denerwuje mnie jak jakiś niemiec kupi sobie wszystko ze sklepu na 5 lv i włączy hacka >.<

Opublikowano

Okej, rozumiem :) Nie znam sie zbytnio na teraźniejszych osłonach w grach, więc wole dla pewności zapytac - a nie mam ochoty walić "na maxa" tylko sobie ulatwić grę do 12 poziomu, bo z sv-98 na prawde ciężko sie gra snajperem, a mam zamiar kupic m24, nabiłem sobie fundów dzięki sponsorpay troche i tak nie wypada tego stracić przez taką blachostkę :P

Opublikowano

Okej, rozumiem :) Nie znam sie zbytnio na teraźniejszych osłonach w grach, więc wole dla pewności zapytac - a nie mam ochoty walić "na maxa" tylko sobie ulatwić grę do 12 poziomu, bo z sv-98 na prawde ciężko sie gra snajperem, a mam zamiar kupic m24, nabiłem sobie fundów dzięki sponsorpay troche i tak nie wypada tego stracić przez taką blachostkę :P

farm -.- a nie w jakieś AB się bawisz

Co do hacka polecam użyc PBssblocker.

Opublikowano

farm -.- a nie w jakieś AB się bawisz

Co do hacka polecam użyc PBssblocker.

Powiadasz, że takie coś działa? z PBsblockerem nic złego mnie nie czeka, czy co? :P
Opublikowano

Powiadasz, że takie coś działa? z PBsblockerem nic złego mnie nie czeka, czy co? :P

jak ci ss'a robić beda to on będzie czarny czego skutkiem bedzie brak widocznego ekranu gry
Opublikowano

aa :) Ok, dzięki wam... A teraz ostatnie pytanie, bo mam jeszcze mieszane uczucia do tego hacka :D Jak nie wszedlem do żadnej gry z tym hackiem, tylko do menu to tam żadnych Punk Busterów nie ma, prawda? :D

Opublikowano

aa :) Ok, dzięki wam... A teraz ostatnie pytanie, bo mam jeszcze mieszane uczucia do tego hacka :D Jak nie wszedlem do żadnej gry z tym hackiem, tylko do menu to tam żadnych Punk Busterów nie ma, prawda? :D

Tak

;=)

Opublikowano

Ja dostalem juz bana przez te funkcje bo nie mialem PBSSblockera... teraz uzywam tylko ESP i bullet drop z pbssblockerem i bana jeszcz nima

Hmm a masz tego samego cheata, od ZaeSa? Bo mi bulletdrop nie dziala, nie wiem, moze z jakąś funkcją sie psuje, no nie wiem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...