Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creddy online pvp crash

Worekpol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy wy tez macie Crashe co jakiś czas na np HT SM -pvp czyżby ktoś crashował serwer Mam oryginalny client nie używam nic takiego co by mogło to zrobić a po za tym wcześniej było wszystko ok tylko dzisiaj się tak pierdol.

cooltext570762601.png
Opublikowano

Czy wy tez macie Crashe co jakiś czas na np HT SM -pvp czyżby ktoś crashował serwer Mam oryginalny client nie używam nic takiego co by mogło to zrobić a po za tym wcześniej było wszystko ok tylko dzisiaj się tak pierdol.

Może masz coś z sterownikami karty graficznej i ci wywala silka ?
1373700515-U207193.jpg
Pomocnik
Opublikowano

Klienty większości serwerów prywatnych mają błędy, te crashe nie muszą wynikać z tego że ktoś specjalnie stoi i crashuje, to może dziać się przypadkiem :) Zajrzyj do folderu dump który znajduje się w folderze silkroad, otwórz ostatni dump notatnikiem i gdzieś pod koniec będzie dokładnie opisane o co kaman :)

Opublikowano

Normalne rzecz większość clientów, jak pisał up ma błędy, nie ma raczej jakiegoś patcha czy pomocy, musisz wytrzymać lub zmienić serwer.

Opublikowano

Pax Nie mam pojęcia jakim programem to otworzyć

Sh4he Co do zmiany serwera nie ma mowy ten serwer przypomina mi czasy Rusro Jak sie grało na cap110 i nie ma bota no i gra masa ludzi w tym polaki

cooltext570762601.png
Pomocnik
Opublikowano

Z pliku dump wynika że coś jest nie tak tu : (prim\mesh\char\china\man\chinaman_priest_face.bms) prim\skel\char\china\chinaman_skel.bsk -> prim\skel\char\europe\europeman_skel.bsk w data pk2, spróbuje naprawić, dam ci dzisiaj znać czy dam radę.

Pomocnik
Opublikowano

Naprawiłem i już nie crashuje. Jedynym mankamentem będzie dziwna twarz jednej z chińskich postaci :D :

crd2013010921185836.jpg

Teraz Uploaduje ci nową Data.pk2 (40% aktualnie). Twórcy creedy mają poważny problem w plikach, to jest rozwiązanie prowizoryczne ale powinno zdać egzamin ^_^

LINK DO DATY: https://docs.google....SW1wZTRYWElXUzQ

Skan z domowego antywirusa: http://img338.imageshack.us/img338/1755/skanh.jpg

Opublikowano

Jesli to naprawiles to jestes kurwa najwiekszym koksem jakiego znam:D Ten problem mam tez, crash przy teleportach najczesciej w hotan, ale i w innym miescach, jednak znacznie rzadziej... Pobieram wlasnie ten plik. Mam nadzieje, ze nie dodales tam nic od siebie:D Napisze jak juz bede mial

Wiec tutaj jedynie chodzi o twarz postaci siwego dziadka? taka pierdola nam crashuje i utrudnia zycie?

Pomocnik
Opublikowano

Wiec tutaj jedynie chodzi o twarz postaci siwego dziadka? taka pierdola nam crashuje i utrudnia zycie?

Na to wygląda ^_^ , dajcie znać czy nowa data załatwiła problem.

Pomocnik
Opublikowano

Super że się udało ^_^ , edytowałem post z data.pk2 i dodałem skan z domowego antywirusa( za duże na skan Virustotal).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...