Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefield 3, nowy komputer

XFragsHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Mam nowy komputer z dwoma dyskami - nowym i starym (ze starego komputera). Na starym dysku miałem Battlefield 3. Teraz gdy próbuję się połączyć wyskakuje komunikat o zainstalowaniu BF3. Zmieniłem folder na taki gdzie mają być instalowane gry (w tym folderze znajdował się BF3). Mimo to dalej muszę instalować grę. Przeniosłem więc Origin oraz origin Games na nowy Dysk (dysk C) i w ustawieniach zmieniłem aby gry były instalowane na dysku C w origin games (przeniosłem również BF3). Dalej mam ten komunikat -,-

HELP

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Zainstaluj od nowa, jaki problem?

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

problem w tym że ja mam wolnego neta... tak czy siak musiałem połączyć partycje, formatować, skanować i mam czysty komputer a BFa pobiorę kiedy indziej... ale czy dobrze zrozumiałem? Nie muszę pobierać od nowa, starczy że włożę płytę? Czy jak? Wiem że to po ptakach ale wiesz....

Opublikowano

Trzeba było sobie zgrać tego BF'a, wystarczy stworzyć linijkę w rejestrze ale to na przyszłość.

Jeżeli kupiłeś grę pudełkową to na płytach masz BF3, uruchom to autorun.exe, update'y itd. będziesz musiał pobrać.

Opublikowano

ok thx temat do zamknięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...