Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Asasyn

Spooq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakiegos fajnego skrytobójce, posiadam narazie tylko Jaxa i Katarine, i oba czampy są świetne. W rotacjach grałem Akali, Zedem i Talonem, i Zed chyba najfajniejszy. Ogólnie szukam ninjy z jak największym DPS'em w jeden cel i tyle. Cena nie gra roli, mam 6K+

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Kha Zix

+ dobry harras po ewolucji skilla "w"

+ ewolucje umiejętności dzięki ulti, co dodaje im większe obrażenia lub pole rażenia

+ świetny system escape

+ nieziemski dmg z q

+ slow

+ dodatkowy magic dmg z pasywu

+ heal, świetny sustain

Opublikowano

Rengar

+Dobry burst + AS

+Bardzo dobre ganki

+Dosyć tankowaty

+Slow lub stun z E

+Dobry sustain

+Posiada swój item Bonetooth Necklace co po kilku zabójstwach daje mu sporo dodatkowego dmg.

ᕦ༼ຈل͜ຈ༽ᕤ flex your dongers ᕦ༼ຈل͜ຈ༽ᕤ

Opublikowano

Talon

+Slow z W,

+Pasyw dający 10% więcej obrażeń celom ogłuszonym,wyciszonym,itd.

+Doskok i uciszenie z E

+Dodatkowe obrażenia z Q +krwawienie u bochaterów

+Ult tworzy teren z ostrzy gdzie jesteś niewidoczny i masz zwiększonom prędkość , po przerwaniu kręgu przez ciebie lub przeciwnika ostrza wracając zadają obrażenia.

+Wmiare przyzwoite HP przy dobrym buildzie .

Opublikowano

Dobra, kupiłem już Kha'Zixa, jest zajebisty, takiego tons of demejdż'a jeszcze nie widziałem, 1 vs 1 gniecie nawet op Jaxa. Evelynn posiadam, i także jest świetna. Jak nazbieram znowu 6K to kupie albo Talona, albo Zeda. Który z nich jest lepszy?

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Sam gram Talonem. I bym jego wybrał, lecz grałem też Zedem i powiem Ci, że też jest OP postacią. Teleportuje się, rzuca swoimi sztyletami. Lecz i tak polecam Ci Talona.

2ufgk6u.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...