Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Kolejka

Bruno_4477

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy próbuję wejść na serwer na którym jest 31/32 graczy to umieszcza mnie w kolejce mimo, że jeden slot jest wolny dlaczego?? Strasznie to wkurza.

Opublikowano

Może jest zarezerwowane miejsce dla vipa ? Spróbuj odświeżyć serwer bezpośrednio przed wejściem... Mi też tak się robi że odświeżam jest 31/32 wchodzę i kolejka a tak naprawdę może być 32/32 :)

Opublikowano

Pewnie jak wbijasz to, akurat już w tym czasie ktoś był szybszy i wtedy osób na serwie jest 32/32 i pozostajesz w kolejce z innymi, puki jakiś gracz nie opuści danego serwera i w ten sposób czeka się w bardzo długo.

;=)

Opublikowano

Pewnie jak wbijasz to, akurat już w tym czasie ktoś był szybszy i wtedy osób na serwie jest 32/32 i pozostajesz w kolejce z innymi, puki jakiś gracz nie opuści danego serwera i w ten sposób czeka się w bardzo długo.

Ok już wszystko jasne.

Opublikowano

A propos kolejki czasami pokazują się cyfry np. 4, -2 , wie ktoś o co z tym chodzi ?

Często jest tak że ne serwerze jest 30/32 osób i nie wejdziesz bo pewnie te miejsca dla VIPów serwer trzyma.

Opublikowano

Te cyfry raczej nic nie znaczą. Serwer nie trzyma miejsc dla VIP, poprostu gdy koles z VIPem chce wejsc na pełny serwer, to wyrzuca automatycznie podajże najgorszego gracza i tyle.

Opublikowano

A propos kolejki czasami pokazują się cyfry np. 4, -2 , wie ktoś o co z tym chodzi ?

Często jest tak że ne serwerze jest 30/32 osób i nie wejdziesz bo pewnie te miejsca dla VIPów serwer trzyma.

Nie wiem jeszcze się z tym nie spotkałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...