Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft [ NO DEDYK ] [ HAMACHI ] [ 1.4.6] ! ! !

kartofel101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZombieCraft.pl - Zapraszamy !

Zapraszam na Serwer FreeBuild + Survival ! Czyli Gildie + Dzialki. Moj nick : Zack . Ip: 25.150.105.25 (Haslo dla wszystkich sieci: 123) Id sieci (istnieje jeszcze prywatna siec ale nie podam; P) : MC123456789116

WARPY: /warp food /warp parkour /warp dzialki /warp kosz /warp sv /warp pvp /warp adminroom /warp enchant (Uwaga! O wszystkich warpach nowych bede was informowal nabierzaco)

. Daj Lubie To ! Prosze

Jest 8 slotow!!! Dziekujemy!

Polub nas na facebooku: www.facebook.com/zombiecraftpl

Siemka !

Szukam : Budowniczego/Sponsora Pisać na Skype o szczegóły. Skype: badi5661

Jeśli Ci Pomogłem Daj Lubię To ! ;)

Opublikowano

Nie tylko z powodu wieku ale i z powodu jego zachowania gralme u niego dostalem ban za zbudowanie domku z dirta na mojej działce a po za tym nie ogarnia komend

Opublikowano

TIaa ... Jak na Moje, to H@ powinien mieć 15+ lat conajmniej ... ale nie mój interes :) ZNIECHĘCIŁEM SIĘ ZANIM ZNALAZŁEM IP xD

Opublikowano

Nie tylko z powodu wieku ale i z powodu jego zachowania gralme u niego dostalem ban za zbudowanie domku z dirta na mojej działce a po za tym nie ogarnia

komend

NIe z tylko powody wieku ? ktoś cie zmuszał żeby wbić na server ? Znalazł sie dorosły .

Opublikowano

Po pierwsze: to nie ja na filmie musze go usunac bo ktos mi go zchackowal. Jakis ***** wiecie kto... Wiec nie zwracajcie na to Uwagi... Ja nikogo nie banowalem za budowanie z dirta. . Jak chcesz to podaj nazwe w Minecrafcie. Znam wszystkie komendy. Serw jest Ogarniety. Zapraszam kazdego. Dziwie sie ... Mam 68 pluginow i wcale mi nie laguje... Nikt sie nie skarzy : D Zapraszam !!!

to ip na 100 % jest dobre?

tak na 100% bo to hamachi: D

to ip na 100 % jest dobre?

tak na 100% bo to hamachi: D

TIaa ... Jak na Moje, to H@ powinien mieć 15+ lat conajmniej ... ale nie mój interes :) ZNIECHĘCIŁEM SIĘ ZANIM ZNALAZŁEM IP xD

a znalazles? Jak tak to podaj nazwe.

Siemka !

Opublikowano

Nie tylko z powodu wieku ale i z powodu jego zachowania gralme u niego dostalem ban za zbudowanie domku z dirta na mojej działce a po za tym nie ogarnia komend

Po pierwsze: to nie ja na filmie musze go usunac bo ktos mi go zchackowal. Jakis ***** wiecie kto... Wiec nie zwracajcie na to Uwagi... Ja nikogo nie banowalem za budowanie z dirta. . Jak chcesz to podaj nazwe w Minecrafcie. Znam wszystkie komendy. Serw jest Ogarniety. Zapraszam kazdego. Dziwie sie ... Mam 68 pluginow i wcale mi nie laguje... Nikt sie nie skarzy : D Zapraszam !!!

Siemka !

Opublikowano

Ja tez polecam bardzo fajny serwer:) fajna atmosfera sumienni admini. extra wszystko wyglada. fajne warpy bardzo polecam widze ze duzo ludzi poleca ten serw . wiec ja tez polecam gram i gram i mi sie nie nudzi:)

Opublikowano

@ref

Siemka !

Opublikowano

@ref

Siemka !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...