Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]logi budowania? oraz staty na stronie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chodzi mi o plugin, który pokaże mi kto postawił dany blok. np. jakiś gracz rozleje lawe i chcę sprawdzić kto przeszkadza w grze. kolejne pytanie to jak zrobić na stronie statystyki z gry np ilość kasy (iconomy) kto najwięcej zabity, kto ile razy kogoś zabił

Opublikowano

@up dalem mu nawet przekierowanie i linki w code wstawiamy :) regulanin sie kłania :P

A jak chodzi o statystyki to mozesz uzyc pluginu : lbstats lub minecobaltstatistics

http://dev.bukkit.org/server-mods/minecobaltstatistics/

ja polecam to 2 bo jest napisane ile gracz zabil potworow ludzi itd :)

MINECOBALTSTATISTICS

abszorekzmniejszaczpl77.png

Opublikowano

Właśnie chciałam zainstalować BlockLog, ale przy tworzeniu bazy danych (CraftServe) pisze mi taki komunikat:

#1044 - Access denid for user itd.... wie ktoś jak mogę utworzyć tą baze danych?

Opublikowano

Bazę danych musisz mieć MySQL na stronie phpmyadnim czy coś takiego już dawno nie bawiłem się z tym ale musisz też mieć tam konto, które zostanie stworzone przez hostnig. A co do pluginu na logi polecam Ci LogBlock bardziej ogarniete wg. mnie do tego oczewiscie potrzebna baza danych

Opublikowano

LogBlock. Jeżeli plugin tworzy logi i potem z nich korzysta potrzebna jest baza MySQL. Zapewne przydzielaja taką bazę do każdego serwera. Bez bazy plugin nie zadziała.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Nie uzyskano dostępu do tego konta.

Tworzysz bazę danych, korzystajac z opcji dostępnej na hostingu swojego serwera Minecraft?

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Zrób tak jak na tym poradniku:

https://www.youtube.com/watch?v=cGAc266vVHI

Jeśli nie zadziała spróbuj do nich napisać czy Ci pomogą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...