Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Survival+Frakcje [Non Premium + Premium] [Szukamy 2 Adminow] [Serw ogarniety w 100%] [START W CZWARTEK 18:00]

Lortez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JUŻ WYSTARTOWALIŚMY !

Witam, z tej strony Lortez i chciałbym zaprezentować wam serwer minecraft Survival+Frakcje który już jest wielu bardzo znany. Serwer jest podpięty pod ostatni guzik. Mamy unikalnie pluginy, własne anty cheaty które banują automatycznie gdy wykryją fly lub coś takiego oraz wiele więcej ! Jest to druga edycja naszego serwera, wszystkie błędy które występowały w edycji pierwszej zostały naprawione ! Obiecujemy że nigdy więcej nie zrobimy kolejnej edycji bez waszej wiedzy oraz bez waszej zgody ! Na serwerze oferujemy bardzo wielką zabawę, bardzo dużo przygód, ogarniętą administracje !

UWAGA !

NA MAPIE POZOSTAŁY TERENY STARYCH GILDII ! KAŻDY MA SZANSE ODNALEŚĆ TAKĄ BAZĘ ORAZ JĄ PRZEJĄĆ ALBO NAWET ZABRAĆ ITEMKI ZE SKRZYNEK ! JEST TO TAKA REKOMPENSATA ZA TO ŻE ZROBILIŚMY NOWĄ EDYCJE BEZ WASZEJ ZGODY ZA CO BARDZO PRZEPRASZAMY !

IP: sp2.owncraft.pl:25732

Pozdrawiamy oraz zapraszamy !

ps. proszę pisać w komentarzach kto wejdzie ! Każdy kto w komentarzu wpisze swój nick z gry otrzyma 2 diaxy!

Opublikowano

Siemanko ja jestem Miltenkot mam 15lat ,Administratorem byłem na już ponad 8 servera'ach, lubie robić Eventy znam się na redstone ,więc nie będzie nigdy! nudno!

Zawsze sprawdzam nowych graczy ,czy nie bugują hackują itp.

Skype mam lecz podam dopieru na servie.

Kommendy znam all [chyba ,że coś nowego dodali to szybko się tego nauczę;]

Premium mam:miltenkot

mogę poświęcić serverowi:okolo 3h dziennie [w weekend więcej]

Jestem pomocny graczą zawsze będe im pomagał [jak każdy admin:]

oprucz tego będe wykonywał podstawowe zadania administratora i o reklamach itp chyba nie muszę już mówić.

Czekam na odpowiedzi dziś o 18 napewno się zjawie na serwerze

Miltenkot.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...