Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Metin2MoD sztuczka /mobber [VIDEO]

metin21998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie jest sztuczka, na tym polega lurowanie spota za pomocą Mobberhacka, czyli tego nowego na pelerynki, a wiesz? ja już to wiedziałem pół roku temu na pl, tyle, że w speedhacku miałem mobbera.Po prostu napierdzielasz tym, aby wabiło moby, czyli zadaje im dmg i przybiegają do cb.

PS.Na dłuższą mete to powoduje kicki, więc mało przydatne,

pozdrawiam

/Temat mogłeś umieścić w dziale media, bo tutorial to nie jest.. xD

Opublikowano

Tak, tylko większość osób używa to jako pelerynek. To że ty wiedziałem to nie znaczy, że inni to wiedzieli. Kickuje, tak jakiego masz neta/kompa. W filmie zawarty jest TuT jak to zrobić i jak to działa.

20utztj.jpg

Opublikowano

Tak, tylko większość osób używa to jako pelerynek. To że ty wiedziałem to nie znaczy, że inni to wiedzieli. Kickuje, tak jakiego masz neta/kompa. W filmie zawarty jest TuT jak to zrobić i jak to działa.

kompa.. haha, neta uhaha.

Kompa mam 16gb i procek 4, net 10.

dobra, nie chwale sie.

I tak kicki będą ;)

Dużo zależy od serwera.

Opublikowano

Kicki sa spowodowane przez server jak za duzo sciagniemy mobow :) tak samo na plU wpisz speed na 900 i biegaj caly czas to kicka ciebie i to nie przez slabego kompa ani neta.

Poradnik nie potrzebny 97% ludzi o tym juz wie od X lat :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...