Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rway

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od pewnego czasu przy uruchamianiu Origina pojawia mi się okienko z komunikatem o następującej treści. ''Nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono MSVCP100.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program, aby naprawić ten problem.''. Niby nic trudnego zainstalować programik lecz jednak ja mam problem. Mimo poradników, które czytałem i robiłem krok po kroku to co w nich było podane błąd ten występuje nadal. Wklejam prawidłowo ściągnięte pliki do folderu ''system32'' tak jak karzą autorzy poradników ale to w żadnym stopniu nie naprawia problemu. Więc może ktoś z użytkowników mpcforum pomoże mi rozwiązać ten problem? Jeśli chodzi o grę w Battlefielda(bo tylko w niego gram na originie) to grać mogę i nie ma z tym problemów lecz zdecydowałem się w dniu jutrzejszym na kupno premium i zastanawiam się czy ten błąd nie będzie uniemożliwiał pobranie dodatków i gry w nie. Jeśli znacie rozwiązanie nękającego mnie problemu, dajcie znać, podeślijcie linki do tego pliku, screenów jak to trzeba zrobić, innych poradników lub czegokolwiek to mogłoby mi pomóc. Wierzę w was i liczę na szybką pomoc, pozdrawiam :)

lts2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...