Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem z Net Framework 3.5

DamPlayGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Posiadam procesor z zintegrowaną kartą graficzna (AMD APU A6-3500) i sterowniki graficzne nie współgrają z Net Framework 3.5. Gdy mam zainstalowanego Net Frameworka 3.5 sterowniki karty graficznej się poprostu nie odpalają i mam takie pytanie czy da się zainstalować dwie wersje Net Framework ? Trochę szkoda mi mojego konta w tej grze bo kiedyś dosyć długo w nią grałem ale no niestety musiałem zminić komputer i klapa. Jeśli znacie jeszcze jakieś inne rozwiązanie tego problemu to bym prosił o wytłumaczenie mi tego :)

Pozdrawiam i z góry dziękuję

Opublikowano

Tak wg odpali ta gra na zintegrowanej? Bo na swoim starym pc nie miałem zintergrowanej ale taką słaba to musiałem odpaląć wszystko na najsłabsze ustawienia

Opublikowano

No ja nie wiem czy są lepsze od intelowskich :P Dla porównania ja mam intel 3000 hd na procesorze i3 i wszystko na full działa, a także karta wspiera pixel shader 4.0 oraz directX 11. Więc nie porównuj bo karta karcie nie równa. Żeby nie było offtopa to zapodaj konfiguracje karty spisaną z everesta. może coś poradzimy na to

Opublikowano

No ja nie wiem czy są lepsze od intelowskich :P Dla porównania ja mam intel 3000 hd na procesorze i3 i wszystko na full działa, a także karta wspiera pixel shader 4.0 oraz directX 11. Więc nie porównuj bo karta karcie nie równa. Żeby nie było offtopa to zapodaj konfiguracje karty spisaną z everesta. może coś poradzimy na to

Sorry ale nie wiem o co Ci chodzi ale przypuszczam że to jest to :)

http://pastebin.com/CqQHsmpB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...