Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z serverem hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy moj kolega wbija na server to wchodzi do menu postaci potem laduje sie i wywala go z gry ze znakami zapytania

- pong dobrze bo mi dziala

- porty odblokowane

- w sieci hamachi jest

- firewall nieblokuje

- postac niezbugowana bo robilem kilka kont i postaci

- mapa nie zbugowana bo ja na niej chodze...

- korzystamy z glowy sury w cliencie 2012 mi dziala jemu nie

Prosze o pomoc

ie068n.jpg
Opublikowano

Ty na kazdej mapie mozesz chodzic nie wywali Cie( sprawdz wylacz portmap i bedziesz mogl chodzic) kazdy port odpowiada za mape mozliwe ze portu od mapy nie masz dodananego

dopiero jak chcesz zeby ktos mogl wejsc to odpalasz portmap moze mu dlatego postac buguje

@Terenzo mojemu bratu tez czasem wywala ten laucher v2 ?????????? znaki zapytania i to raczej nie wina clienta :D gra , gra i nagle ????????? i wywala

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Korzystamy z clientow metin2 2012 sam je przerobilem i zuploadowalem i on pobral.Porty mam wszystkie. przeteleportowalem go na doline na pustynie na ognista m1 m2 a i tak nie moze wbic.Wszystkie porty zielone.Dziwna rzecz mowi ze syserr ma pusty.Ja tak samo.Portmapa wlaczam odrazu jak wlaczam server tzn wlaczam maszyne jak juz sie zaladuje wpisuje /etc/rc.d/netif restart wlaczam portmapa i wpisuje start

ie068n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...