Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheatmaster i lodi suxuja

StoneColdSteveAustin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dokladnie to mowilem tutaj jak wyszedl cm 2.0 ^^ ze padnie a lodi to oleje i zrobi 3.0 , tylko czekac ^^ post usunieliscie ofc , zeby na debili nie wyjsc modkowie

Ziomal gdzie jestes... ^_^

2006-2010

Opublikowano

Ja szanuje chociaż go. Ty myślisz ze jestes lepszy od niego że masz marne 7kb i postacie fikcyjne w sygnie ^_^ . On chociaż umie programowac nie tak jak ty tutoriale na google i zapierdalasz^^

The End

Opublikowano

ty niemasz 1k b i sie madrujesz ^_^ nom na googlach kursy BCB uzywam obecnie, wkoncu musze skads sie uczyc :) ty nawet w autoit niepotrafilbys napisac prostego combo bota a sie wypowiadasz ehh...yy fikcyjne? ok niech ci bedzie jestes lepszy i masz racje a ja wiecej niespamuje, cya ;)

2006-2010

Opublikowano

No LoooZ Energy2000 ^^.. Btw.. Me> You ^^ A wracajac do tematu. Wszyscy narzekacie na lodiego, jego wina ze hack przestal dzialac?? Chyba nie. Piszcie tickety do k2 zze hack nie dziala.. MOze oni cos pomoga

OD ENERGY2000: yy chcesz sie zmierzyc na pisanie hackow? yy nie raczej niemam zamiaru bawic sie w to , niegram w mu od pol roku i niebede marnowal czasu specjalnie dla ciebie bo ty masz go zaduzo , cya ;]

Przytoczylem fragment PMa z 1-2tyg

AutoIt = Poziom Zaawansowany (closed)

Delphi = Poziom Zaawansowany (closed)

hahahahaha

Programing Info:

[][][][][][][][][][] - 90% AutoIT

[][][][][][][][][][] - 70% C#

[][][][][][][][][][] - 30% Delphi

GG:321967

Opublikowano
Delphi = Poziom Zaawansowany (closed)

To chyba jakiś joke.

lol pomylka ^_^ poprostu kopiowalem od auto it i zapomnialem zmienic z zaawansowany na podstawowy ;) delphi zaczolem się uczyc ale c++ podobno lepsze :) ogolnie zaczolem uczyc sie BCB teraz ;)

@dex

daj se spokoj juz ;)

2006-2010

Opublikowano

Pierwszy raz widzę skrót BCB ;) Nie wiem jak wy to robicie, ale po przeczytaniu kilku tutoriali uważacie, że jesteście pro... O algorytmach, logice nie mając zielonego pojęcia. Totalny brak samokrytyki.

Opublikowano

Borland C+ Builder w pelni ;) ja tak wcale nieuwarzam , glownie swoja wiedze opieram o pisanie botow i moze w przyszlosci napisze cheat, bo jak narazie po to ucze sie tych jezykow, moze jak juz opanuje pisanie dobrych botow pomysle o czyms wiekszym , wiem ze to raczej malo mi czasu niezajmnie ale to dla mnie niewazne , wazne zeby umiec ;) jak to sie mowi... 'od zera do kodera'

2006-2010

Opublikowano

Jak zaczniesz pisac proxy 'BER' daj znac ^^

Programing Info:

Opublikowano

to troche poczekasz ;) narazie skupiam sie na pisaniu botow (w planach bot w podobie autoall ale jeszcze duzo nauki przedemna) :)

2006-2010

Opublikowano

Niech się chłopak uczy.

P.S.

Ty się nie uczysz BCB, tylko c++. BCB to kompilator tego języka. (Chyba że masz na myśli obsługę programu ;) )

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

bcb to wlasciwie jest srodowisko ide, kompilator to bcc - borland c/c++ compiler a druga sprawa ze juz nikt nie pisze w srodowisku builder, bo borland zarzucil rozwijanie tego srodowiska.

@Energy2000CMUserBackToMPC!: chcesz sie nauczyc programowac? wez sie za .NET albo Vistual Studio, jesli wolisz c++.

que?

Opublikowano
no mam tez microsoft visual c++ 2008 express edition ;) , sry z tym bcb mialem na mysli ze ucze sie robic w bcb :P

'no mam tez microsoft visual c++ 2008 express edition'

haha mnie to rozwalilo. to jest kompilator. ^^ Po co podajesz nazwy programow? Oo

Odezwij sie na gg: 321967, chce sprawdzic jak dobrze umiesz autoita ^^

Programing Info:

Opublikowano

@dexjuko

poniewarz 'bawie' sie w borlandzie i mowilem ze mam tez microsoft visual c++ 2008 expres edition w ktorym tez moge cos zrobic <_< daj se juz na luz, niejest ze mnie pro programista i wogole co robie to zaczynam, kiedys uczylem sie auto it zeby napisac swoje boty do mu, i potrafie napisac combo bota , nova bota i inne.. ja opieram swoje umiejetnosci w tych jezykach na pisaniu botow , bo niewidze narazie potrzeby do czego kolwiek innego, delphi zaczolem , troche obczailem ale c++ podobno lepsze wiec teraz biore sie za nauke c++ i moim celem jest napisanie czegos ala autoall, wiec opanuj sie troche ... najezdzasz na mnie jakbym uwarzal sie za pro programiste ktorym niejestem, racz wiec sobie odpuscic wkoncu supa pro uber coderze -.-' bo te najazdy na mnie robia sie juz zalosne.. 'jestem lepszy to wjade na slabszych' tak to wyglada, i szczerze juz powiem tak... te twoje najazdy na mnie sam stracilem rachube juz czy sa smieszne czy zalosne..ile ich jest ile ich jeszcze bedzie... gdybym sie czyms przechwalal niewiadomo czym to moze i mialbys pretekst do najazdu na mnie ale ty poprostu doczepiles sie bo myle jeszcze pewne pojecia..., a moze chcesz sie poprostu popisywac ;)?

2006-2010

Opublikowano

czelowiek chce sie pouczyc potestowac ryc google za pytaniami na jakie niezna odpowiedzi a tu jazda na niego ..

eh .

co do autoita ma jedna wade brak wielowatkowosci .. ale mozna w nim napisac chyba wszystko co jest niezbedne do mu i w tym nawet proxy ! czy nawet hacka kwestja jest tylko jedna czy autoit jest wystarczajacy do danego projektu .

Pozdrawiam

Opublikowano

Gościu próbuje się czegoś nauczyć (i dobrze), a Wy na niego jedziecie? Ciekawe czy np. Lodi napisał kiedyś do Was N00by albo coś w tym stylu? Ehh...

Pozdrawiam

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano
Gościu próbuje się czegoś nauczyć (i dobrze), a Wy na niego jedziecie? Ciekawe czy np. Lodi napisał kiedyś do Was N00by albo coś w tym stylu? Ehh...

Pozdrawiam

Tak, ale chłopak miał w sygnie, że zna delphi na poziomie "zaawnasowanym" a teraz pro haxor przenosi się na "bcb". Nie jadę, tylko się śmieje. ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...