Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] uTorrent

ZackMen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Godzinę temu ściągnąłem uTorrent'a i pobieram właśnie filmy. Chciałbym się kogoś spytać o parę rzeczy, np. Czy jak jest ,,wysyłanie,, to już koniec? Bo u mnie te wysyłanie jest już pół godziny. Jakby ktoś mógł pomóc to proszę pisać na gg: 9259076 lub podać swoje gg. A oto pytania które mam do zadania:

- Czy jak jest ,,wysyłanie,, to już koniec?

- Czemu jak odtwarzam ten film to nie mogę przewinąć na tym pasku tylko ,,strzałką,, w przyśpieszonym tempie?

- Czy te filmy da się jakoś zrzucić na pulpit lub pendrive?

- Czy da się w ogóle je odtworzyć na całym ekranie?

I parę innych ale to już proszę priv na forum albo gg : )

Może dla niektórych wydają się to głupie pytania ale ja nie ogarniam tego programu, tak więc proszę nie pisać komentów typu ,,jaki nieogar,, ,,co za idiota,, :P

18706.png
Opublikowano

- Czy jak jest ,,wysyłanie,, to już koniec? /tak, zawsze możesz to wyłączyć :)/ zatrzymać

- Czemu jak odtwarzam ten film to nie mogę przewinąć na tym pasku tylko ,,strzałką,, w przyśpieszonym tempie? /klikasz ppm> otwórz folder zawierający plik (czy jakoś tak) i odtwarzasz filmik własnym odtwarzaczem.

- Czy te filmy da się jakoś zrzucić na pulpit lub pendrive? /ppm> otwórz folder zawierający plik i robisz z nim co chcesz ;)

- Czy da się w ogóle je odtworzyć na całym ekranie? / zależy w jakim odtwarzaczu odtwarzasz, ale na pewno się da

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...