Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DakinFunMT2 [Hamachi]

UmcioDumcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja pomimo jestem na tak. Kolega polecił mi ten serwer.. Totalny 4fun dla zabawy pod pvp. Gm nie żydzi :) Można zarobić ciekawego itemka ;) głownie chodzi o zabawe. Jeżeli macie dość ekspa i chcecie sie odprezyc to zapraszam :D

Opublikowano

Serw raz ON raz nie admin se wchodzi kiedy chce ja expie bo admina nie było a nie chciałem bezczynnie siedzieć a tu nagle buu i nie ma go i nie ma nadal na start miał być 250 a nie ma nic skile na P od razu i nie ma też

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

Prezentacja z dupy . Serwer tak samo, jeżeli chcecie się mocno pobawić, zapraszam na NeptusMT2, nie gram tam, ale zagrałem z ciekawości, i powiem, że serwer jest jednym z najlepszych jakie były w ostatnim miesiąciu 2012, mam nadzieje, że i w tym roku, miesiącu bedzie tak samo ;) Pozdrawiam Dave

cgbz.jpg

Opublikowano

Prezentacja z dupy . Serwer tak samo, jeżeli chcecie się mocno pobawić, zapraszam na NeptusMT2, nie gram tam, ale zagrałem z ciekawości, i powiem, że serwer jest jednym z najlepszych jakie były w ostatnim miesiąciu 2012, mam nadzieje, że i w tym roku, miesiącu bedzie tak samo ;) Pozdrawiam Dave

Nie byles nie grales prosze nie spamowac

Opublikowano

PROSZĘ O ZAMKNIECIE TEMATU ZE WZGLĘDU NA MALE ZAINTERESOWANIE

OSOBY KTÓRE GRAŁY I KTÓRYM SIĘ SERWER PODOBA PROSZĘ O PW DAM WAM NOWA SIEC

cls

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...