Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam problem z Sunwell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem z sunwell'em. Grałem tam jakoś 2 lata temu niecałe i dziś tak mi się zechciało wrócić na WoW'a, a że nie chce grać na globalu to próbowałem zagrać znów na sunwell. Okazało się że mam go na dysku twardym co służy mi za pendrive. Przeniosłem to na kompa i chciałem zagrać, ale coś mi się cały czas aktualizowało. Gdy już updaty się skończyły, nagle mi wyskoczyło że client jest z tym najnowszym Wow'em (Mists of pandora czy jakoś tak). I mam parę pytań dotyczących tego.

Jaka jest aktualna strona Sunwella z Wotlk (ponieważ tam kiedyś grałem).

Czy jest ona cały czas darmowa ?

Na tym moim dysku mam właśnie WOTLK zainstalowane, ale gdy przenoszę to na kompa i chce odpalić to mi wymusza dosłownie update. Co mam z tym zrobić?

Z góry dziękuję i liczę na szybką i efektywną pomoc.

Popatrzyłem po necie i zobaczyłem że ludzie dalej podają sobie link www.sunwell.pl, ale gdy ja chciałem wejść na tą stronę to wyskakuje mi:

403 Forbidden

nginx/0.7.67

Coś takiego, nawet nie wiem o co z tym chodzi.

Może jest to coś związanego z tym że mieszkam poza granicą polski? Ale nie wiem czemu ponieważ jak ostatni raz grałem na sunwellu już mieszkałem za granicą i razem z bratem tutaj grałem.

Co do tych update, to wyskakują mi one tylko gdy chce się logować. Passów do starego konta nie pamiętam (pewnie i tak już go nie ma). Nie wiem kompletnie co się dzieje.

Opublikowano

no ja właśnie odpalam przez wow.exe a nie launcher.

Mam taki problem że mi wcale strona nie wchodzi. Powiedziałem kumplowi żeby się za mnie zarejestrował, ale gdy chciałem potwierdzić rejestracje i tak nie mogłem tego zrobić więc wysłałem mu link do tego. Ale nie wiem czemu nie mogę nawet na tą stronę wbić.

Mam już zrobione konto i rejestracje potwierdzoną, ale gdy próbuję się zalogować to mi pisze:

Unable to connect. Please try again later. If the problem persist, please contact technical support at [link].

O co tu chodzi?

Problem z grą jest już rozwiązany, ale pozostaje sprawa strony.

Nie mogę wejść na link sunwell.pl

wyświetla mi się błąd i nic więcej. Ktoś wie o co chodzi?

Na wstępie powiem że mieszkam w Szwecji i ja myślę że to właśnie jest tego powodem. Ale da się temu zapobiec bo jak ostatnio grałem na sunwellu to działało mi okej.

Specjalista
Opublikowano

Znajdź jakąś polską bramkę proxy i spróbuj przez nią wejść na stronę sunwell'a

giphy.gif

• 2 lata później...
Opublikowano

Problemem może też być brak edycji notatnika w którym zapisany jest serwer do którego łączy się luncher :)

Właśnie wiele razy sprawdzałem to czy dobrze wszystko zrobiłem, i jest dobrze, ale dalej mi wyskakuje ten błąd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...